Wednesday , September 27 2023

Periaj dentar

Periaj dentar

Un periaj dentar executat corect poate preveni multe probleme care in timp v-ar putea afecta dantura.Cu totii ne dorim un zambet frumos care sa demonstreze sanatatea danturii. Periajul dentar, fiind un proces pe care il executam zilnic, risca sa ii fie ignorata importanta. De multe ori consideram ca daca ne-am periat dintii de trei ori pe zi, deseori in graba, cu siguranta dantura noastra se afla in siguranta. Trebuie insa sa fim constienti de importanta modului in care ne periem dintii.

Instrumente care asigura un periaj dentar corect

Periaj dentarPentru un periaj dentar corect trebuie sa tinem cont de anumite metode care contribuie la prevenirea cariilor si la mentinerea sanatatii danturii. Periajul dentar este principala metoda prin care ne putem igieniza cavitatea bucala. Putem indeplini acest proces utilizand cateva intrumente la indemana oricui. Ata dentara contribuie cu succes la eliminarea resturilor care de multe ori nu pot fi indepartate cu periuta. Dusul bucal joaca un rol important in igineizarea gingiilor. Este foarte potrvit pentru persoanele care intampina afectiuni parodontale, implanturi dentare sau aparate dentare. Jeturile de apa ce pulseaza cu viteza inlatura resturile alimentare din zonele inaccesibile. Apa de gura este un produs pe care ar trebui sa il achizitionati frecvent. Completeaza periajul dentar printr-o clatire eficient a cavitatii bucale. In plus, asigura o respiratie proaspata.

Tehnica de periere corecta a dintilor

Veti obtine un periaj dentar corect daca veti folosi miscari scurte si usoare, avand mare grija sa nu loviti gingiile. Suprafetele exterioare ale dintilor sunt primele care vor fi periate, mai apoi cele interioare. Limba poate fi si ea periata, acest lucru contribuind la mentinerea unei respiratii proaspete. Periajul de seara este foarte necesar. Nu este permisa ignorarea acestuia deoarece resturile de mancare ramase peste noapte pot genera dezvoltarea florei microbiene.
In mod normal este firesc sa periati dintii de 2 ori pe zi, vreme de trei-cinci minute iar periuta de dinti este bine sa o schimbati o data la trei luni.

Cabinetul dentar Acordent va asteapta cu sfaturi pentru orice problema stomatologica intampinati.

Citeste si...

Stomatolog Bun Brasov

Stomatolog Bun Brasov

Stomatolog Bun Brasov Multe persoane aleg un Stomatolog Bun Brasov. Un astfel de stomatolog va …

Clinica Stomatologica Brasov

Clinica Stomatologica Brasov

Clinica Stomatologica Brasov Alegeti o Clinica Stomatologica Brasov. Aceasta clinica va va oferi un serviciu …

Implant Dentar Brasov

Implant Dentar Brasov

Implant Dentar Brasov – Alege Solutia Ideala Pentru Zambetul Tau! Este o idee foarte buna …

Leave a Reply