Friday , June 21 2024

Tratament parodontita Brasov

Tratament parodontita Brasov

Acrodent este un cabinet stomatologic care se asigura prin tratamentele pe care le ofera ca dvs. va mentineti dantura frumoasa si sanatoasa. O echipa formata din profesionisti si un cabinet dotat cu cele mai moderne aparate va stau la dispozitie pentru orice problema stomatologica intampinati.

Afectiunile ce pot fi tratate de noi

Executam diverse tratamente pentru o multitudine de afectiuni dentare. Tratament parodontita este unul dintre cele mai executate tipuri de tratament. Parodontita este cel mai des cunoscuta sub numele de parodontoza. Reprezinta o afectiune a gingiilor si a osului ce inconjoara dintii ce poate duce la caderea acestora. Desi pot parea sanatosi si integri, acest lucru se poate intampla. Cauzele care pot duce la necesitatea unui tratament parodontita Brasov sunt redate de anumite bacterii care se dezvolta in cavitatea bucala. Fumatul poate fi si el o cauza. Gingiile se inflameaza, bacteriile patrund si distrug osul care sustine radacinile dentare. Fara un tratament parodontita corespunzator se poate ajunge in cele din urma la pierderea dintilor.

Tratament Parodontita Brasov

tratament parodontitaPrimul semn al acestei afectiuni este sangerarea gingivala. Mirosul urat al respiratiei constituie si el un semn al acestei afectiuni, insa nu este cel mai relevant. In schimb, un motiv concret de ingrijorare il reprezinta modificarea pozitiei dintilor sau mobilitatea acestora. Cel mai cunoscut semn este dezgolirea radacinilor dentare.

Tratament parodontita Brasov este un tratament diferit fata de restul tipurilor de tratament executate in cabinetele stomatologice. Acest tratament are in vedere mai multe etape, dintre care cea mai importanta este etapa nechirurgicala. Se curata in profunzile si cu mare rigurozitate peretii radiculari afectati, bacteriile sunt inlaturate si se lasa conditii propice pentru vindecare. Necesita ulterior o mare atentie a modului in care se face periajul si ingrijirea de catre pacient.
Intr-o etapa incipienta, parodontoza se poate trata fara interventie chirurgicala. In cazul in care se prezinta intr-o forma mai grava, pot fi necesare interventii chirurgicale care sa remodeleze osul pierdut.

Cabinetul stomatologic Acordent va ofera solutia optima pentru orice tip de afectiune dentara.

Citeste si...

Stomatolog Bun Brasov

Stomatolog Bun Brasov

Stomatolog Bun Brasov Multe persoane aleg un Stomatolog Bun Brasov. Un astfel de stomatolog va …

Clinica Stomatologica Brasov

Clinica Stomatologica Brasov

Clinica Stomatologica Brasov Alegeti o Clinica Stomatologica Brasov. Aceasta clinica va va oferi un serviciu …

Implant Dentar Brasov

Implant Dentar Brasov

Implant Dentar Brasov – Alege Solutia Ideala Pentru Zambetul Tau! Este o idee foarte buna …

Leave a Reply