Friday , June 21 2024

Salon Epilare Definitiva Brasov

Ce trebuie sa stii cand mergi la un salon epilare definitiva Brasov?

In zilele noastre, din ce in ce mai multe persoane trec pragul unui salon epilare definitiva Brasov, pentru a urma un astfel de tratament corporal. Epilarea definitiva reprezinta cea mai eficienta metoda de indepartare a firelor de par care au crescut in diverse zone ale corpului.

Inainte de a trece insa pragul unui astfel de salon, majoritatea persoanelor de sex feminin sau masculin, cauta cat mai multe informatii despre acest tratament corporal.

Salon Epilare Definitiva BrasovUnele dintre informatiile din mediul online sunt adevarate, altele in schimb sunt mai putin adevarate. In continuare vom discuta despre acest tratament corporal si despre ce trebuie sa stiti cand mergeti la salon pentru epilarea definitiva cu laser. Daca aveti in vedere un astfel de tratament corporal, cititi pana la final!

Cat timp trebuie sa stau intr-un salon epilare definitiva Brasov?

Pentru ca majoritatea persoanelor sunt ocupate in viata de zi cu zi, isi doresc sa stie de la inceput cat timp vor petrece la salon. In acest fel isi vor putea gestiona timpul mult mai usor, stiind de la inceput cat vor sta acolo.

Ei bine, in functie de dimensiunea zonei de tratat, este nevoie de obicei de aproximativ o ora pentru a trata un spate complet sau doua picioare in intregime. Bratele complete, fata sau zona inghinala dureaza de obicei o jumatate de ora.

Exista zone care ar trebui sa nu fie supuse epilarii definitive?

Unele persoane se intreaba daca acest tratament corporal este potrivit pentru intreaga suprafata a corpului. Ei bine, trebuie mentionat faptul ca acest tratament corporal poate fi aplicat pe toate zonele corpului cu doua exceptii. Nu se efectueaza epilarea definitiva direct pe zonele genitale la barbati sau femei. Inca nu exista suficiente studii care sa demonstreze siguranta totala a acestor proceduri.

Pentru epilarea cu laser nu se recomanda tratarea sprancenelor deoarece acestea sunt prea aproape de ochi. Nu in ultimul rand, mentionam faptul ca nu se recomanda epilarea in zonele tatuate ale corpului, indiferent ca discutam despre piept, spate, brate sau alte zone.

Are aceasta procedura contraindicatii?

Cand treceti pe la un salon epilare definitiva Brasov, trebuie sa stiti daca exista si unele contraindicatii. Si da, exista. Puteti intreba a salon despre contraindicatii si vi se va raspunde. Vi le prezentam si noi in continuare pe cele mai cunoscute dintre acestea:

  • Aplicarea activatorilor de bronzare precum Oenobiol sau aplicarea de creme autobronzante cu 2 saptamani inainte de sedinta.
  • Si aplicarea uleiurilor esentiale oriunde pe corp cu o saptamana inainte de sesiune.
  • Aplicarea cremelor de albire/depigmentare cu 2 saptamani inainte de sedinta.
  • Depilare electrica sau epilare cu ceara pe zonele de tratat cu 4 saptamani inainte de sedinta.
  • Expunerea la soare cu doua saptamani inainte sau dupa o sedinta de epilare definitiva.
  • Boli de piele precum vitiligo (depigmentarea pielii), psoriazis, cancer de piele, eczeme sau dermatite
  • Urmarea unui tratament cu medicamente fotosensibilizante (pot provoca arsuri si efecte secundare).

Exista riscuri asociate acestui tratament corporal?

Cel mai probabil, inainte de a trece pe la un salon epilare definitiva Brasov, doriti sa cunoasteti riscurile procedurii. Ei bine, trebuie sa aflati ca nu este cazul sa va faceti griji in privinta unui astfel de tratament corporal. Literatura medicala nu enumera cazuri de efecte secundare pe termen lung pentru indepartarea definitiva a parului cu laser si lumina pulsata.
In plus, epilarea definitiva cu laser nu este un tratament care sa provoace durere sau disconfort precum epilarea cu ceara.

Citeste si...

Produse Italia

Produse Italia

Produse Italia pentru un lifestyle sanatos Cele mai renumite Produse Italia sunt folosite pentru controlul …

Nutritionist Brasov

Nutritionist Brasov

Nutritionist Brasov Alegeti mereu un Nutritionist Brasov cat mai bun. Un astfel de specialist va …

Gradinita Bucuresti

Gradinita Bucuresti

Gradinita Bucuresti Puteti sa va orientati catre o gradinita Bucuresti de calitate. O astfel de …