Friday , June 21 2024

Dusumea din Lemn Vechi

Ce avantaje are o dusumea din lemn vechi in fata alternativelor?

Pentru persoanele care cauta pardoseala ideala, solutia consta in dusumea din lemn vechi. Exista mai multe solutii in ceea ce priveste alegerea pardoselii, dar nici una nu este la fel de eficienta precum aceasta.

Probabil va intrebati de ce ar trebui sa optati pentru acest tip de dusumea. De ce sa fie fabricata din lemn vechi si de ce sa nu alegeti parchetul care este cea mai populara solutie. Ei bine, o fi parchetul cea mai populara solutie, dar cea mai eficienta este dusumeaua din lemn vechi dupa cum spuneam.

Dusumea din Lemn VechiCare sunt avantajele acestui tip de pardoseala si de ce sa o alegeti, aflati citind acest articol pana la final. Daca urmeaza sa faceti o astfel de achizitie, cititi cu mare atentie pentru ca veti descoperi informatii valoroase. Acestea va pot influenta in mod pozitiv alegerea.

Avantaje dusumea din lemn vechi

Odata cu trecerea timpului, foarte multe avantaje au fost asociate cu acest tip de pardoseala. Unele dintre ele sunt mai mult cunoscute in comparatie cu altele. Am decis sa vi le prezentam pe cele care consideram ca sunt cele mai importante, asa ca iata care sunt acestea!

1. Dusumeaua din lemn vechi are un pret bun

De cele mai multe ori, cand vine vorba despre efectuarea unei achizitii, pretul reprezinta cel mai important criteriu care este luat in calcul. Lucrurile nu sunt diferite nici de aceasta data.
Asadar, daca doriti sa alegeti pardoseala potrivita la un pret mai mult decat atractiv, optati pentru dusumeaua din lemn vechi.

Daca faceti unele comparatii de preturi puteti vedea ca pretul acesteia este mai mic comparativ cu pretul parchetului. Aici includem atat parchetul laminat cat si parchetul stratificat.

Sa nu uitam faptul ca aceasta solutie este mai avantajoasa si decat gresia. In plus, nu mai trebuie sa cheltuiti bani pe langa gresie si pentru a cumpara adeziv. Asadar, alegand dusumea din lemn vechi puteti economisi bani importanti.

2. Are o rezistenta foarte mare

Unul dintre cele mai importante avantaje ale acestui tip de pardoseala il reprezinta rezistenta mare. Este adevarat faptul ca este fabricata din lemn vechi si poate aveti unele dubii. Este insa vorba despre un lemn care a fost reconditionat si tratat impotriva oricarui potential factor daunator.

Dusumeaua din lemn vechi suporta mai bine obiectele grele de mobilier si daca este bine intretinuta poate dura zeci de ani fara probleme. Este mult mai rezistenta si in caz de impact si la nevoie poate fi retusata (refinisata) pentru a masca micile imperfectiuni. In cazul gresiei de exemplu, acest lucru nu este valabil pentru ca se sparge in urma unui impact. Nici parchetul nu poate fi retusat, deci merita sa optati pentru dusumea din lemn vechi.

3. Este foarte aspectuoasa

Majoritatea caselor au parchet si gresie. Alegeti dusumea din lemn pentru un aspect pur si simplu deosebit. Dusumeaua este foarte aspectuoasa si cu siguranta va fi piesa de rezistenta a incaperii.

Aceasta cand se potriveste din punct de vedere cromatic cu mobilierul si accesoriile creaza o incapere fabuloasa.

Concluzie

In afara acestor trei avantaje pe care o dusumea din lemn vechi vi le ofera, lista poate continua la nesfarsit. Mai amintim ca adauga valoare oricarei locuinte si ofera o calitate mai buna aerului.

Tinand cont de toate aceste avantaje, merita sa alegeti acest tip de pardosea. Veti avea o casa deosebita.

Citeste si...

Mobila Bucatarie la Comanda Brasov

Mobila Bucatarie la Comanda Brasov

De unde ar trebui sa cumpar mobila bucatarie la comanda Brasov? Cand vine vorba despre …

Bitum Asfalt

Bitum Asfalt

Informatii generale despre bitum asfalt Despre bitum asfalt nu se discuta foarte des, desi acest …

DDD Deratizare

DDD Deratizare

De ce trebuie sa optam pentru ddd deratizare? Serviciile ddd deratizare isi pot dovedi eficienta …