Friday , June 21 2024

Fizioterapie Brasov

Fizioterapie Brasov

Serviciul de fizioterapie este doar unul dintre multiplele servicii pe care clinica noastra de reuperare medicala vi-l pune la dispozitie. Echipa va ofera servicii medicale profesionale utilizand aparte de ultima generatie. Sanatatea dvs. este pe primul loc de aceea incercam sa va oferim cele mai bune conditii. Servicii de fizioterapie Brasov ce au rolul de a contribui la recuperarea dvs. medicala in functie de diversele afectiuni pe care le intampinati.

Acest tip de recuperare medicala poate fi indicata pentru un numar mare si divers de afectiuni. Fizioterapia utilizeaza o serie de curenti cu rolul de a atenua durerile care va afecteaza starea. Exista o paleta larga de curenti ce pot fi utilizati in fizioterapie dar alegerea unuia se face in tinand cont de diagnosticul cu care pacientul se prezinta si de efectele pe care le poate avea asupra sa.

Efecte ale curentilor folositi in fizioterapie Brasov

fizioterapie BrasovCurentul galvanic este cel mai intalnit in fizioterapie. Acesta poate fi intalnit sub forma de galvanizare simpla, baie galvanica sau ionizare. Curentul galvanic produce o deplasare de sarcini electrice de-a lungul unui conductor. Acest conductor poate fi corpul uman. Are un efect puternic in calmerea durerii, avand rol analgezic. Este de asemenea, antiinflamator, are un puternic efect vasodilatator si poate sa produca si stimuli neuromusculari.
Curentii Trabert sunt alte forme de curent cu efect de analgezic si care sunt recomandati pentru artroze, spondilita, hernii de disc, entorse, luxatii, periartrite, mialgii.

Folosirea curentului interferential reprezinta o procedura cu rol de a determina excitatii in interiorul unei regiuni din corp. Este o procedura placuta, putand fi suportata chiar daca pacientii prezinta dureri intense.
Curentii diadinamici sunt de mai multe tipuri si au rol analgetic, pot creste tonusul muscular, stimuleaza tesuturile ligamentare. In plus actioneaza ca un masaj profund, intens.

Pe langa toate aceste proceduri, fizioterapia mai poate recurge la unde scurte, la terapii cu ultrasunet sau laser. Oricum ar fi, in functie de diagnosticul pe care il detineti, fizioterapia va poate imbunatati starea cu siguranta. Este important insa sa respectati indicatiile medicului si sa va prezentati cu regularitate la sedintele programate.

Citeste si...

Stomatolog Bun Brasov

Stomatolog Bun Brasov

Stomatolog Bun Brasov Multe persoane aleg un Stomatolog Bun Brasov. Un astfel de stomatolog va …

Clinica Stomatologica Brasov

Clinica Stomatologica Brasov

Clinica Stomatologica Brasov Alegeti o Clinica Stomatologica Brasov. Aceasta clinica va va oferi un serviciu …

Implant Dentar Brasov

Implant Dentar Brasov

Implant Dentar Brasov – Alege Solutia Ideala Pentru Zambetul Tau! Este o idee foarte buna …

Leave a Reply