Friday , June 21 2024

Kinetoterapie Brasov

Kinetoterapie Brasov

Kinetoterapia Brasov este o clinica de recuperare medicala al carei scop este tratarea si ingrijirea pacientilor corespunzator. Incercam sa indeplinim acest obiectiv prin prezenta unei echipe de profesionisti, pregatita oricand sa va imbunatateasca starea de sanatate si printr-o aparatura medicala de ultima generatie.
In cadrul clinicii nostre puteti beneficia de fizioterapie si kinetoterapie Brasov ca parti ale programului dvs. de recuperare medicala.

Ce inseamna kinetoterapia?

Kinetoterapia este la baza o terapie ce se realizeaza cu ajutorul miscarii in incercarea de a restabili functii ale corpului. Foloseste miscarea cu scopul de a forma un echilibru in organism, prevenind astfel aparitia unor boli.
In cazul in care corpului dvs. i-au fost afectate functiile motorii in urma unei boli sau a unui accident se vor constitui o serie de exercitii care sa va stimuleze muschii.

Fiecare pacient este evaluat motoric si muscular inainte de inceperea oricarui program de recuperare. Anumite exercitii, in functie de problema pe care o aveti se pot realiza cu ajutor unor dispozitive sau cu ajutorul hidroterapiei.

Importanta kinetoterapie Brasov

Scopul kinetoterapie Brasov este de a va ajuta sa va recuperati forta musculara, capacitatea de a rezista la efort, sa detineti controlul muschilor si sa va fie corectate traumatismele suferite. Are de asemnea rol si in restaurarea functiilor nervilor, aduce digestia la normal, intareste imunitatea si functiile unor organe. Acest aspect este determinat de credinta conform careia fiecare muschi prezinta o legatura directa un un organ. In momentul in care un muschi este afectat, slabit sau chiar imobilizat, pot aparea dereglari la nivelul organelor. De aceea, in cadrul unei sedinte de kinetoterapie, specialistii nu se axeaza doar pe exercitii, ei incearca sa identifice si ce alte probleme ale organismului pot exista. Se preocupa sa stimleze pacientul atat fizic cat si emotional, pentru a-i ridica moralul.

Clinica de recuperare va recomanda sa incercati cu incredere serviciul de kinetoterapie de care dispune. Miscarea este o cale sigura prin care organismul dvs. isi poate recapata forta si vitalitatea.

Citeste si...

Stomatolog Bun Brasov

Stomatolog Bun Brasov

Stomatolog Bun Brasov Multe persoane aleg un Stomatolog Bun Brasov. Un astfel de stomatolog va …

Clinica Stomatologica Brasov

Clinica Stomatologica Brasov

Clinica Stomatologica Brasov Alegeti o Clinica Stomatologica Brasov. Aceasta clinica va va oferi un serviciu …

Implant Dentar Brasov

Implant Dentar Brasov

Implant Dentar Brasov – Alege Solutia Ideala Pentru Zambetul Tau! Este o idee foarte buna …

Leave a Reply