Wednesday , September 27 2023

Tratament albire dinti Brasov

Tratament albire dinti Brasov

Urmarea unui tratament albire dinti este o decizie pe care o puteti lua in momentul in care doriti sa acordati o ingrijire sporita danturii dvs. Culoarea pe care dintii o au in mod natural nu este albul imaculat. Tenta usor galbuie pe care acestia o au este fireasca si nu semnifica imbolnavirea lor in niciun caz. Exista insa situatii in care pe dinti pot aparea diverse pete cauzate de alimentele consummate. Substantele existente in tigari sau in cafea pot cauza si ele aparitia unor astfel de pete. In general alimentele colorate, sucurile pot contribui la modificarea cuulorii danturii.

Eficienta tratament albire dinti Brasov

tratament albire dinti BrasovUn tratament albire dinti Brasov reprezinta o solutie eficienta, nedureroasa si simpla prin care puteti sa va imbunatatiti aspectul danturii.
Exista mai multe metode de albire a dintilor. Fara sa fie nevoie sa mergeti la un cabinet stomatologic puteti alege sa folositi geluri de albire sau benzi de albire. Au un efect destul de puternic iar rezultatele sunt intr-adevar vizibile. Costurile sunt si ele mai reduse, spre deosebire de un tratament efectuat in cadrul unui cabinet stomatologic. Astfel de produse au avantajul de a nu afecta smaltul dintilor. Se plieaza pe forma dintilor si trebuiesc, atat benzile cat si gelul, tinute aproximativ 30 de minute, cateva zile la rand. Pot fi purtate in orice moment al zilei.

Daca nu acasa, la cabinetul stomatologic

Daca nu doriti insa sa urmati un astfel de tratament acasa, puteti alege sa consultati medicul stomatolog. Acesta va poate veni in ajutor cu diverse metode chimice de albire si cu un periaj profesionist. Un astfel de tratament albire dinti Brasov nu este recomandat oricui. In functie de cauza care va genereaza culoarea dintilor se poate stabili daca tratamentul este necesar sau nu. Acesta poate afecta smaltul dintilor, de aceea este de preferat evitarea sa. In plus, este nevoie de o atentie sporita ulterior cu privire la alimentele pe care le consumati.

Un tratament albire dinti Brasov simplu si la indemana oricui este insa perierea dentara, de cate doua ori pe zi cu bicarbonat de sodiu. Rezultatele vor fi vizibile intr-un timp scurt.

Citeste si...

Stomatolog Bun Brasov

Stomatolog Bun Brasov

Stomatolog Bun Brasov Multe persoane aleg un Stomatolog Bun Brasov. Un astfel de stomatolog va …

Clinica Stomatologica Brasov

Clinica Stomatologica Brasov

Clinica Stomatologica Brasov Alegeti o Clinica Stomatologica Brasov. Aceasta clinica va va oferi un serviciu …

Implant Dentar Brasov

Implant Dentar Brasov

Implant Dentar Brasov – Alege Solutia Ideala Pentru Zambetul Tau! Este o idee foarte buna …

Leave a Reply