Friday , June 21 2024

Cazare Rasnov

Cazare Rasnov

Complexul Max International ofera turistilor dornici de relaxare, cazare Rasnov la preturi accesibile, intr-un spatiu amplu, destinat sejururilor la munte impreuna cu familia. Amplasarea complexului ofera avantajul de a va afla intr-o zona de munte, oferindu-va posibilitatea sa intreprindeti drumetii montane si sa va bucurati de frumusetea naturii.

Cazare Rasnov

Facilitati oferite de complexul Max International

Cazare Rasnov la hotelul Max International se poate face in una dintre cele 24 de camere de care dispune. Camerele au un confort de trei sau patru stele, atmosfera fiind primitoare, iar facilitatile pe masura. In fiecare camera veti gasi balcon, baie proprie, cabina de dus sau jacuzzi, telefon, tv, uscator de par, internet. Sunt camere mari, spatioase in care va veti simti confortabil si va veti putea odihni. Puteti opta si pentru cazare Rasnov in apartamentul pe care complexul il pune la dispozitie. Este o optiune de luat in considerare daca doriti sa stati o perioada mai indelungata sau daca veniti cu familia. Indiferent ca veniti cu masina sau cu un autocar, locul de parcare il veti avea asigurat, precum si supraveghere video.

Activitati de agrement

In cadrul complexului, va puteti bucura de sala de fitness existenta, precum si de sauna. Daca doriti sa petreceti timpul intr-un mod mai interactiv puteti alege sa jucati billiard sau darts.

De asemenea, pe timp de seara puteti alege sa mergeti in club. Exista seri in care se pot viziona filme si seri in care se poate dansa sau face karaoke. Complexul va pune la dispozitie si masini pe care le puteti inchiria daca doriti sa va deplasati mai departe de oras. Tot aici gasiti si Restaurant Rasnov cu mancaruri si meniuri diversificate.

Imprejurimile complexului va vor face insa sa va simtiti multumit de alegrea pe care ati facut-o in ceea ce priveste cazare Rasnov.
Aveti ocazia nu doar sa organizati drumetii pe munte dar sa va bucurati si de atractiile turistice de care dispune orasul Rasnov. Cetatea este un edificiu istoric care cu siguranta merita vizitat.

Bucurati-va de vacanta pe care o aveti, alegand o cazare Rasnov care sa va garanteze relxarea si odihna.

Citeste si...

Transfagarasan Cultural Tour

Transfagarasan Cultural Tour

Take our Transfagarasan Cultural Tour today and see what it has to offer The Transfagarasan …

Hotel Rasnov

Hotel Rasnov

Hotel Rasnov renumit Un Hotel Rasnov ofera servicii de cazare pentru perioade scurte de timp. …

Penthouse Bucuresti

Penthouse Bucuresti

Penthouse Bucuresti Este o idee excelenta sa tineti cont de un Penthouse Bucuresti. Veti constata …

Leave a Reply