Sunday , May 19 2024

Stickerbomb Brasov

Stickerbomb Brasov

stickerbomb BrasovTuningul auto si mai ales tuningul auto exterior este o metoda din ce in ce mai folosita de catre detinatorii de autoturisme. Acestia isi doresc sa modifice aspectul masinii pe care o detin fie din dorinta de a-i reda un aspect aparte care sa o diferentieze, fie dintr-o necesitate.

In ceea ce priveste ultima varianta, necesitatea ar aparea in momentul in care masina ar fi usor deteriorata. In cazul unei zgarieturi spre exemplu, pe care nu o doriti vizibila puteti alege sa aplicati un autocolant stickerbomb Brasov.

Acestea daca sunt pozitionate cum trebuie si unde trebuie pot crea un aspect aparte. Nu doar pe exteriorul masinii poate fi aplicat stickerbomb ci si in interior. Parti precum volanul sau bordul pot avea parte de un re-desing.

Caracteristici stickerbomb Brasov

Stickerbomb-ul pe care Glass Tuning vi-l pune la dispozitie este un autocolant a carui grosime este de 0,14-0,16 mm. Materialul din care este facut este PVC si rezista la temperaturi de -40 de grade si +80 de grade.
Modul de aplicare nu este complex. Este important ca suprafata pe care urmeaza sa fie aplicat sa fie neteda, cu forme drepte sau usor curbate. Stickerbomb Brasov este flexibil, astfel ca se poate aplica cu usurinta. In cazul in care nu l-ati pozitionat cum ati fi dorit se poate reaseza fara ca adezivul sa fie afectat. De alltfel, se curata la fel de usor cum se si aplica. Aveti insa nevoie de un detergent special cu care sa il puteti indeparta. Un alt avantaj este acela ca este rezistent la apa si la razele UV. Nu trebuie sa va faceti griji ca s-ar putea deteriora atunci cand ploua sau cand spalati masina, nici daca aceasta sta mai multa vreme in soare.

Glass Tuning ofera garantie pentru produsele comercializate

Oferim garantie in ceea ce priveste aspectul si integritatea produsului pana cand ajunge la dvs.
Stickerbomb-ul dupa cum puteti vedea reprezinta o metoda diferita de a schimba aspectul masinii. Va incurajam sa va informati cu privire la orice produs doriti sa folositi pentru tuning.

Citeste si...

Reconditionare Janta Aliaj Brasov

Reconditionare Janta Aliaj Focsani

Reconditionare Janta Aliaj Focsani Un serviciu de Reconditionare Janta Aliaj Focsani este indicat. Un astfel …

Reparatii Sistem Suspensii Brasov

Reparatii Sistem Suspensii Brasov

Reparatii Sistem Suspensii Brasov – Service Auto Modern Alegeti un serviciu bun de Reparatii Sistem …

Tractari Auto Brasov

Tractari Auto Brasov

Ai ramas in pana? Alege o firma de Tractari Auto Brasov de incredere! Alegeti un …

Leave a Reply