Wednesday , September 27 2023

Folii Auto Brasov

Folii Auto Brasov

Tuningul auto are rolul de a imbunatati functionalitatea si aspectul unui autoturism. Cuvantul tuning provine din limba engleza si inseamna acord fin, reglaj. In prezent isi gaseste intelesul in felul in care putem imbunatati anumite caracteristici functionale sau estetice ale unui autoturism. Glass Tuning va pune la dispozitie folii auto Brasov care pot contribui in mod vizibil la modul in care masina dvs. se prezinta ca si aspect.

Ce ne place la tuningul auto

Tuningul este folosit de detinatorii de autoturisme de foarte multa vreme. Se spune ca si-ar avea originea in America si a aparut deodata cu aparitia hot-rod-ului. Acestea erau masini mari ce aveau motoarele modificate pentru a putea accelera pe linii drepte.

Se putea identifica o dorinta acuta ca masinile sa faca cat mai mult zgomot, sa provoace cat mai multa adrenalina. De aici dorinta de a apela la tot felul de accesorii auto tuning care sa schimbe modul in care acestea se prezentau. Exista mai multe tipuri de tuning. Putem alege sa tunam exteriorul masinii, interiorul sau motorul.
Glass Tuning va pune la dispozitie accesorii auto tuning care se potrivesc pentru tunarea exteriorului sau interiorului masinii.

Oferta Glass Tuning pentru folii auto Brasov

Folii Auto Brasov

Dispunem de o varietate de folii auto Brasov ce pot oferi un aspect aparte masinii dvs. Avem in oferta noastra autocolante care imita carbonul, sub diverse culori, 3D sau 4D.

Puteti alege sa aplicati pe suprafetele interioare sau exterioare un autocolant cu imitatie de piele. Are avantajul de a fi rezistent la apa si la razele UV. Autocolantele cu aspect de crom vin sub doua forme. Crom simplu, care poate fi gold sau silver si ofera un aspect cu totul diferit si aparte. Sunt rezistente la apa si la razele UV si se pot curata cu usurinta. Aveti nevoie doar de apa si un detergent special. Cromul mat se gaseste sub o varietate de culori si nuante. Ii puteti oferi masinii o culoare exterioara deosebita. Daca va doriti insa ceva foarte colorat care sa iasa in evidenta puteti alege autocolantele tip stickerbomb.
Orice varianta de tuning ati alege puteti fi siguri ca accesorii auto tuning oferite de Glass Tuning sunt de cea mai buna calitate.

Va oferim produse de calitate la preturi avantajoase!

Citeste si...

Reconditionare Janta Aliaj Brasov

Reconditionare Janta Aliaj Focsani

Reconditionare Janta Aliaj Focsani Un serviciu de Reconditionare Janta Aliaj Focsani este indicat. Un astfel …

Reparatii Sistem Suspensii Brasov

Reparatii Sistem Suspensii Brasov

Reparatii Sistem Suspensii Brasov – Service Auto Modern Alegeti un serviciu bun de Reparatii Sistem …

Tractari Auto Brasov

Tractari Auto Brasov

Ai ramas in pana? Alege o firma de Tractari Auto Brasov de incredere! Alegeti un …

Leave a Reply