Sunday , May 19 2024

Folie auto

Folie auto

De multe ori, pe timp de vara in mod special, caldura si lumina excesiva pot crea un disconfort in timp ce conduceti. Glass Tuning insa va intampina cu o solutie avantajoasa care sa va faca calatoriile cu autoturismul confortabile si placute. Utilizarea de folie auto reprezinta o alternativa optima daca doriti sa va protejati masina de razele solare in mod special. Glass Tuning utilizeaza folie auto marca Llumar, acesta fiind una dintre cele mai cunoscute tipuri de folie auto.

Rolul detinut de o folie auto

Dispune de doua starturi de protectie, unul destinat protectiei solare si UV si altul antizagriere. Astfel ca, aveti garantia unui produs care este el in sine durabil dar ofera durabilitate si autoturismului dvs. folie autoIn total, folia este formata din sase straturi. Acestea contribuie in mod eficient la eliminarea cadurii excesive, previne decolorarea interiorului masinii si mentine interiorul racoros.

Prin aplicarea acestei folii nu trebuie sa va ingrijoarati ca ar putea fi redusa vizibilitatea. Din contra, are rolul de a reduce lumina orbitoare a soarelui care uneori ar putea reprezenta un pericol. Are un factor de protectie solara de aproximativ 79%, facilitand confortul la volan. Avantajele sale sunt resimtite in mod special vara, pentru ca stopeaza caldura la nivelul geamului dar si iarna. Iarna reduce pierderile de caldura ca aproximativ 35%.
Folia auto poate fi aplicata indiferent de anotimp. Glass Tuning isi desfasoara activitatea intr-un spatiu special amenajat. Ne dorim ca orice serviciu pe care vi-l oferim sa fie finalizat rapid si eficient.

Procesul de omologare

In cazul in care va intrebati, dupa montarea foliei nu este nevoie sa mergeti la RAR sau la politie pentru omologare. In momentul in care le montam, sub folie sunt lipite etichete cu nr. certificarii, montatorul, gradul de transparenta al foliei. Veti avea insa si un certificat de garantie si o declaratie de conformitate RAR pe care va trebui sa le prezentati politiei sau la RAR ori de cate ori va fi nevoie.

Pentru orice intrebari sau nelamuriri legate de modul de aplicare si utlizare al foliei auto nu ezitati sa ne contactati.

Citeste si...

Reconditionare Janta Aliaj Brasov

Reconditionare Janta Aliaj Focsani

Reconditionare Janta Aliaj Focsani Un serviciu de Reconditionare Janta Aliaj Focsani este indicat. Un astfel …

Reparatii Sistem Suspensii Brasov

Reparatii Sistem Suspensii Brasov

Reparatii Sistem Suspensii Brasov – Service Auto Modern Alegeti un serviciu bun de Reparatii Sistem …

Tractari Auto Brasov

Tractari Auto Brasov

Ai ramas in pana? Alege o firma de Tractari Auto Brasov de incredere! Alegeti un …

Leave a Reply