Wednesday , September 27 2023

Reparatii parbrize Brasov

Reparatii parbrize Brasov

Reparatii parbrize Brasov este un serviciu pe care firma Glass Tuning vi-l pune la dispozitie fara sa aveti nevoie de programare si care poate fi indeplinit in functie de gravitate chiar si in mai putin de 20 de minute.

In general, parbrizele se fisureaza din cauza pietrelor de pe drumurile publice. Indiferent care ar fi motivele pentru care parbrizul masinii dvs. necesita reparatii, cu cat va prezentati mai repede la service cu atat puteti prelungi viata parbrizului. Daca acesta prezinta doar o fisura, nu este necesara inlocuirea sa.

Cum se realizeaza operatia de reparatii parbrize Brasov?

reparatii parbrize Brasov

Un aspect important de care este bine sa tineti cont este ca in momentul in care ati sesizat fisura sa veniti la service. Va sugeram ca pana ajungeti la service sa lipiti cu banda adeziva locul deteriorate pentru a preveni patrunderea impuritatilor. Astfel, fisura va putea fi reparata mai rapid, nu se va extinde si nici nu se va murdari. Procesul de reparatii parbrize Brasov se face cu o freza speciala. Cu ajutorul acesteia se face o gaura in capatul fisurii in care se introduce ulterior o rasina sintetica. Aceasta este special fabricata pentru sticla tratata termic. Cand fisura a disparut, se poate usca locul cu raze ultraviolet.

Este bine de stiut ca si un parbriz nou, unul abia reparat sau unul care nu a mai prezentat probleme poate cu usurinta sa se fisureze. Acest fapt este facilitat in special in cazul unui soc termic. Spre exemplu vara, cand acesta este incins, daca se toarna apa rece se poate fisura. De aceea este recomandat sa cautam un loc cu umbra unde sa parcam masina vara.

Tarifele unui serviciu de reparatii parbrize Brasov

Desi astfel de fisuri sunt inevitabile, oricand putand sa apara, este important sa tineti cont de sfaturile mentionate. Prezentarea la timp la service este un avantaj atat financiar cat si durabil.

Reparatia unui parbriz porneste de la suma de 40 de ron in functie de gravitate.

Glass Tuning va ofera servicii inalt calitative care contribuie la durabilitatea autoturismului dvs.

Citeste si...

Reconditionare Janta Aliaj Brasov

Reconditionare Janta Aliaj Focsani

Reconditionare Janta Aliaj Focsani Un serviciu de Reconditionare Janta Aliaj Focsani este indicat. Un astfel …

Reparatii Sistem Suspensii Brasov

Reparatii Sistem Suspensii Brasov

Reparatii Sistem Suspensii Brasov – Service Auto Modern Alegeti un serviciu bun de Reparatii Sistem …

Tractari Auto Brasov

Tractari Auto Brasov

Ai ramas in pana? Alege o firma de Tractari Auto Brasov de incredere! Alegeti un …

Leave a Reply