Tuesday , September 26 2023

Retinoscopie

Retinoscopie

Nu oricine stie ce este o Retinoscopie. Si nu este de mirare. Desi este un procedeu foarte bine raspandit si utilizat, acesta nu este mentionat des ca denumire. Retinoscopia o stim cu totii ca parte a unui consult oftalmologic. Dar acest procedeu este extrem de complex si important in sine. Haide sa vedem de ce.

RetinoscopieRetinoscopia se efectueaza de un Specialist Oftalmologic Brasov prin intermediul unui Retinoscop. Acest dispozitiv lumineaza retina, de unde vine si denumirea procedeului.

In urma luminarii retinei, lumina se va reflecta. Acea reflexie este importanta pentru specialist. Deoarece, daca lumina se reflecta normal, atunci ochiul tau nu prezinta probleme. In schimb, in cazul in care reflexia nu este obisnuita, atunci vor fi necesare si alte analize. Astfel, se va oferi o diagnoza precisa. Iar afectiunea depistata va putea fi tratata sau corectata. Desi in multe cazuri tratamentul nu exista sau este foarte scumpa. Dar in aceste cazuri exista optiunea corectarii vederii cu ochelari.

Citeste si...

Stomatolog Bun Brasov

Stomatolog Bun Brasov

Stomatolog Bun Brasov Multe persoane aleg un Stomatolog Bun Brasov. Un astfel de stomatolog va …

Clinica Stomatologica Brasov

Clinica Stomatologica Brasov

Clinica Stomatologica Brasov Alegeti o Clinica Stomatologica Brasov. Aceasta clinica va va oferi un serviciu …

Implant Dentar Brasov

Implant Dentar Brasov

Implant Dentar Brasov – Alege Solutia Ideala Pentru Zambetul Tau! Este o idee foarte buna …

Leave a Reply