Saturday , April 17 2021

Retinoscopie

Retinoscopie

Nu oricine stie ce este o Retinoscopie. Si nu este de mirare. Desi este un procedeu foarte bine raspandit si utilizat, acesta nu este mentionat des ca denumire. Retinoscopia o stim cu totii ca parte a unui consult oftalmologic. Dar acest procedeu este extrem de complex si important in sine. Haide sa vedem de ce.

RetinoscopieRetinoscopia se efectueaza de un Specialist Oftalmologic Brasov prin intermediul unui Retinoscop. Acest dispozitiv lumineaza retina, de unde vine si denumirea procedeului.

In urma luminarii retinei, lumina se va reflecta. Acea reflexie este importanta pentru specialist. Deoarece, daca lumina se reflecta normal, atunci ochiul tau nu prezinta probleme. In schimb, in cazul in care reflexia nu este obisnuita, atunci vor fi necesare si alte analize. Astfel, se va oferi o diagnoza precisa. Iar afectiunea depistata va putea fi tratata sau corectata. Desi in multe cazuri tratamentul nu exista sau este foarte scumpa. Dar in aceste cazuri exista optiunea corectarii vederii cu ochelari.

Citeste si...

Dentist Brasov

Dentist Brasov

Tu cum alegi un Dentist Brasov? Sfaturi utile de avut in vedere! Alegeti un Dentist …

Control Oftalmologic

Control Oftalmologic

Control Oftalmologic Un Control Oftalmologic periodic nu este recomandat doar celor care sufera deja de …

Rame De Ochelari

Rame De Ochelari

Rame De Ochelari Atunci cand incepi cautarea unor Rame De Ochelari ideale pentru tine, va …

Leave a Reply