Wednesday , September 27 2023

Albire dentara Brasov

Albire dentara Brasov

Ingrijirea corecta a danturii este un factor foarte important in mentinrea santatii orale. Periajul, atentia la alimentele pe care le consumam, controlul regulat la stomatolog sunt doar cateva dintre lucrurile pe care le putem face ca dintii nostri sa fie si sa arate sanatos.

De ce ne dorim albirea dintilor?

Foarte multi oameni isi doresc sa aiba dintii albi. Desi acest lucru nu este un indice al sanatatii danturii este totusi un lucru de luat in considerare. Contribuie intr-o mare masura la cresterea increderii de sine, deci implicit la o stare psihica mai buna. Tratamentul de albire dentara Brasov este frecvent utilizat si isi gaseste rolul in estetica dentara. Este o procedura simpla si eficienta prin care puteti indeparta petele de pe dinti. Cauzele pentru care acestea apar pot fi diverse. Anumite substante din cafea, ceai, vin, tutun patrund smaltul si raman in dentina.

Despre tratamentul de albire dentara Brasov

Daca doriti sa urmati un tratament de albire dentara Brasov puteti alege sa mergeti la un cabinet stomatologic sau puteti face acest lucru si acasa. In cadrul unui cabinet nu este nevoie de mai mult de o sedinta. Acasa puteti utiliza gutiere care sa se adapteze perfect dintilor dvs. si care trebuie purtate timp de 6-8 nopti.
albire dentaraEfectul pe care procedeul de albire dentara Brasov il are poate dura pana la doi ani dar acest lucru depinde de modul in care va veti ingriji de dantura dvs. in tot acest timp.
In timpul in care urmati acest tratament este bine sa tineti cont ca nu veti avea voie sa consumati anumite substante. Printre acestea se numara cafeaua, ciocolata, vinul. De asemenea, nu este deloc recomandat sa fumati. Chiar si dupa albire, evitarea acestora este bine de luat in calcul. Cel putin a bauturilor colorate.

Programati-va pentru detartraj periodic pentru a fi siguri ca dinti nu sunt incarcati. O igiena buna este insa cea mai recomandata. Periati corect dintii, folositi ata de dentara si apa de gura pentru a va asigura ca nu raman resturi de alimente.
Tratamentul de albire dentara este un mod eficient de a obtine rezultatele dorite pentru dantura dvs.

Citeste si...

Stomatolog Bun Brasov

Stomatolog Bun Brasov

Stomatolog Bun Brasov Multe persoane aleg un Stomatolog Bun Brasov. Un astfel de stomatolog va …

Clinica Stomatologica Brasov

Clinica Stomatologica Brasov

Clinica Stomatologica Brasov Alegeti o Clinica Stomatologica Brasov. Aceasta clinica va va oferi un serviciu …

Implant Dentar Brasov

Implant Dentar Brasov

Implant Dentar Brasov – Alege Solutia Ideala Pentru Zambetul Tau! Este o idee foarte buna …

Leave a Reply