Friday , June 21 2024

Folosirea ingrasamantului cu zeolit natural

Folosirea ingrasamantului cu zeolit natural

Veti constata ca acest ingrasamant are numeroase proprietati benefice plantelor. In cele ce urmeaza, va voi prezenta cateva aspecte importante cu privire la utilizarea acestui produs. Veti constata ca va fi o alegere foarte buna pentru voi, avand in vedere numeroasele avantaje pe care acest ingrasamant cu zeolit natural le ofera.

Cum actioneaza ingrasamantului cu zeolit natural?

zeolit naturalIn primul rand, trebuie sa stiti ca zeolitul este obtinut din tufuril vulcanice. Zeolitul este un aluminosilicat cu forma reticulara. Forma sa deosebita are niste proprietati unice.

El va avea capactitatea de a castiga, dar si de a pierde in acelasi timp apa. De asemenea, zeolitul mai ofera si niste proprietati unice de absorbtie, schimb ionic dar si desorbtie, foarte utile plantelor.

Zeolitii sunt folositi foarte des in agricultura. Acestia vor avea niste efecte directe in imbunatatirea recoltelor, dar si in reducerea cheltuielilor. Veti vedea ca acest ingrasamant va fi util si pentru imbogatirea solurilor.

Daca aveti de-a face cu un sol acid sau cu unul nisipos, zeolitul va imbunatati aceste soluri. Nu va mai trebui sa va faceti griji ca solul vostru nu va fi prielnic cresterii plantelor.

Timp de ingijire mai scurt si costuri reduse

Mai luati in calcul si faptul ca zeolitul este un foarte bun reglator, dar si dozator de apa, precum si de elemente nutritive. Veti vedea ca un astfel de ingrasamant cu zeolit natural va fi ideal pentru reducerea costurilor, dar si a timpului pentru ingrijirea plantelor.

Toate substantele de care au nevoie plantele vor fi eliberate treptat. Nu veti avea nici un fel de problema cu levigarea, datorita proprietatilor unice ale zeolitului. Veti constata ca plantele vor avea mereu la dispozitie apa si substantele hranitoare.

Cele mai bune rezultate se vor obtine in anii 2-3 de la aplicare. Apelati la ingrasamantul cu zeoliti naturali si veti vedea ca ati facut o alegere excelenta.

Citeste si...

Mobila Bucatarie la Comanda Brasov

Mobila Bucatarie la Comanda Brasov

De unde ar trebui sa cumpar mobila bucatarie la comanda Brasov? Cand vine vorba despre …

Bitum Asfalt

Bitum Asfalt

Informatii generale despre bitum asfalt Despre bitum asfalt nu se discuta foarte des, desi acest …

DDD Deratizare

DDD Deratizare

De ce trebuie sa optam pentru ddd deratizare? Serviciile ddd deratizare isi pot dovedi eficienta …

Leave a Reply