Friday , June 21 2024

Transport Romania Italia

Transport Romania Italia

Calatoriile in Italia pot fi mult mai sigure si mai rapide daca alegeti serviciul de transport Romania Italia oferit de compania Euro Andra. Acest serviciu include atat transport de persoane cat si de colete. Indiferent de serviciul de care aveti nevoie, puteti avea incredere ca veti avea parte de siguranta, punctualitate si calitate. Vrem sa beneficiati de conditii calitative, care sa diminueze disconfortul creat de o calatorie atat de indelungata.

Transport Romania Italia – siguranta si confort!

transport romania italiaExperienta pe care soferii nostri au dobandit-o nu se refera doar modul de a va conduce in siguranta la destinatie, ci si la felul in care sunt responsabili fata de cerintele fiecarui client.

Autocarele destinate transportului de persoane sunt complet dotate cu toate cele necesare unei calatorii confortabile. Acestea dispun de aer conditionat, toalete in caz de urgenta, compartiment pentru bagaj, scaune rabatabile, sisteme audio-video. Toate acestea se afla intr-un spatiu aerisit, incapator. Va puteti destinde in timpul calatoriei.

Alte servicii oferite de catre agentia noastra

Acest lucru este desigur valabil si pentru autocarele pe care le avem pentru inchiriere. Puteti avea parte de o calatorie aparte, fie ea in tara sau in strainatate, utilizand unul dintre autocarele Travego.

Serviciul de transport Romania Italia si retur este valabil si pentru colete. Dupa achitarea unei taxe de 1 euro/kg. coletul va este preluat de la domiciliu si dus la domiciliul destinatarului. Este necesar insa, sa va asigurati ca pachetul pe care doriti sa il trimiteti este ambalat corespunzator. Dorim sa oferim un transport sigur, fara deteriorari.

Ne dorim sa apelati cu incredere la serviciile pe care vi le oferim. Suntem disponibili sa va raspundem la intrebarile pe care le aveti, atat in mediul online cat si in mediul fizic. Compania Euro Andra are grija ca serviciul de transport Romania Italia sa va ofere o calatorie lipsita de griji, confortabila. Facem tot posibilul sa va aducem in siguranta la destinatie. Speram sa putem ramane partenerul dvs. de incredere cand veti dori sa intreprindeti o calatorie in strainatate.

Citeste si...

Transfagarasan Cultural Tour

Transfagarasan Cultural Tour

Take our Transfagarasan Cultural Tour today and see what it has to offer The Transfagarasan …

Hotel Rasnov

Hotel Rasnov

Hotel Rasnov renumit Un Hotel Rasnov ofera servicii de cazare pentru perioade scurte de timp. …

Penthouse Bucuresti

Penthouse Bucuresti

Penthouse Bucuresti Este o idee excelenta sa tineti cont de un Penthouse Bucuresti. Veti constata …

Leave a Reply