Tuesday , September 26 2023

Transport persoane Romania Italia

Transport persoane Romania Italia

Servicii de transport persoane Romania Italia va sunt puse la dispozitie de agentia de transport Euro Andra. Cursele pornesc din judetul Brasov si isi au traseul pe ruta Brasov – Roma si retur, saptamanal. Ne dorim sa oferim in fiecare calatorie siguranta si confortul pe care vi-l doriti, in asa fel incat totul sa fie memorabil. Echipa noastra este formata din profesionisti cu experienta. Ne asiguram ca ajungeti cu bine la destinatie.

Transport persoane Romania Italia si servicii de preluare colete

transport persoane romania italiaDispunem pe langa serviciul de transport persoane Romania Italia si de serviciul destinat preluarii de colete. Le preluam din Italia, de la domiciliul dvs. si le aducem in Romania.

Astfel ca, oricand doriti puteti trimite colete in tara, achitand o taxa de 1 euro/kg. Vi le transportam la domiciliu fara a fi nevoie sa le ridicati din alt punct. Trebuie insa sa va preocupati ca modul de ambalare al pachetului sa fie facut cu grija. Ne dorim ca acesta sa nu se deterioreze.

Inchiriere autocare

Daca alegeti sa organizati o excursie la care sa participe un numar mare de persoane, dispunem si de autocare pentru inchiriat. Puteti calatori cu ele atat in tara cat si in afara tarii. Sunt dotate modern, dispun de diverse facilitati si va asigura confortul pentru o excursie indelungata.

Echipa noastra a intampinat diverse obstacole pe parcursul tuturor calatoriilor, motiv pentru care a invatat ce astepari au clientii si cum sa le fie indeplinite. Ne-am dat seama ca siguranta si confortul sunt importante si ne straduim sa le mentinem la cele mai inalte standarde. Dotarile pe care fiecare autocar le are si responsabilitatea pe care o aratam fata de clienti si bagajele acestora, va sunt oferite la preturi accesibile.

Serviciul de transport persoane Romania Italia oferit de Euro Andra este un serviciu sigur care va ofera garantia unei calatorii linistite, odihnitoare. Suntem la dispozitia dvs. atat in mediul online cat si fizic. Vrem sa va oferim informatii valide, in timpul in care aveti nevoie de ele.

Citeste si...

Penthouse Bucuresti

Penthouse Bucuresti

Penthouse Bucuresti Este o idee excelenta sa tineti cont de un Penthouse Bucuresti. Veti constata …

Cazare Bucuresti

Cazare Bucuresti

Cazare Bucuresti Alegeti de fiecare data o Cazare Bucuresti ideala. Un astfel de loc de …

Transport Brasov Otopeni

Transport Brasov Otopeni

Transport Brasov Otopeni Atunci cand aveti un zbor important de prins, trebuie sa cautati din …

Leave a Reply