Friday , June 21 2024

Tabara de Ski de Poveste

Tabara de Ski de Poveste

Doriti sa ii oferiti copilului dumneavoastra o vacanta de basm? Va pune la dispozitie tabara de ski dar si cursuri de ski pentru copii. In cadrul taberei, acestia vor avea parte de multe activitati stimulante.

Activitati interesante pentru copii

Copiii vor putea sa skieze, sa patineze, sa se dea cu snowtube-ul si nu numai. Toate aceste activitati se desfasoara sub atenta indrumare a instructorilor special pregatiti.

Pe langa activitatile fizice, copiii vor lua parte la un numar de activitati de dezvoltare personala. In cadrul acestora, copii vor avea ocazia de a socializa si de a-si face noi prieteni. Activitatile sunt concepute pentru a stimula atentia si memoria copiilor. Prin implicarea copiilor in astfel de activitati, se incearca, in acelasi timp, si diminuarea dependentei lor fata de tehnologie.

Carei categorii de varsta se adreseaza taberele?

Serviciile de tabara de ski de la noi se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 4 si 14 ani. Clubul va pune la dispozitie si un numar de instructori special calificati pentru a supraveghea fiecare activitate.

Reparatii ski - Tabara de Ski

Acestia pot oferi atat cursuri de initiere pentru incepatori, dar si de perfectionare. In cadrul taberei, copiii vor avea ocazia de a invatat un noi sport incitant in timp ce leaga prietenii si se distreaza pe partie. La final de tabara, copiii vor putea sa alunece pe partie fara probleme si vor putea sa vireze in siguranta.

De dimineata, copiii vor lua micul dejun, dupa care acestia vor merge pe partie. In urmatoarele 4 ore, acestia vor skia si se vor distra pe partie. In timpul dupa-amiezii, acestia vor participa la diverse ateliere de dezvoltare personala. Seara, micutii vor lua parte la jocuri si activitati de cabana.

In timpul ultimei seri de tabara, va avea loc premierea, unde se vor acorda premii pentru activitatile desfasurtate. Pentru orice informatie suplimentara, nu ezitati sa luati legatura cu echipa.

 

Citeste si...

Piscina Rasnov

Piscina Rasnov

De ce trebuie sa va duceti copiii la piscina Rasnov? In timpul sezonului cald, foarte …

Costum iarna pescuit

Costum iarna pescuit Este o idee foarte buna sa aveti in vedere un Costum Iarna …

Rulota Brasov

Rulota Brasov

Rulota Brasov Alegand o Rulota Brasov ideala, veti lua o decizie cat se poate de …

Leave a Reply