Friday , June 21 2024

Sofer Personal Brasov

Sofer Personal Brasov

O meserie relativ noua pe piata muncii este cea de Sofer Personal Brasov. Sunt necesare studii de profil. Candidatii trebuie sa posede permis de conducere cel putin categoria B. Este recomandat sa detina si permis de conducere categoriile C,D si E. Cunostintele de operare PC reprezinta un avantaj competitiv. Soferul trebuie sa fie un bun comunicator. Acesta trebuie sa stie sa gestioneze documentele administrative.

Conteaza foarte mult si spiritul de observatie si de echipa al acestuia, precum si capacitatea lui de intelegere a problemelor intervenite. Trebuie sa fie capabil sa gasesca solutii eficiente. Va fi o persoana receptiva la tot ceea ce este nou. Va fi consecvent, cinstit si sociabil. Va respecta intocmai normele de conduita. Va da dovada de responsabilitate in toate actiunile sale.

Sofer Personal Brasov

Sofer Personal BrasovUn Sofer Personal Brasov va efectua curse, transport de persoane. Va respecta dispozitiile primite. Va asigura calitatea serviciilor prestate. Intotdeauna acesta va respecta traseul care trebuie urmat. Va fi punctual. Nu va intarzia niciodata. Trebuie sa detina cunostinte minime de mecanica. Inainte de plecare acesta va verifica, intotdeauna, starea tehnica a autovehiculului. Se va preocupa si ca aspectul general al autoturismului sa fie impecabil.

Va verifica starea de uzura a pneurilor, precum si modul in care sunt fixate jentile. Nu va porni la drum pana nu se va asigura, in prealabil, ca sistemul de franare si sistemul de directie sunt in stare perfecta de functionare. Totodata, se va asigura ca sistemul de iluminare este functional. Daca soferul va constata ca sunt necesare piese de schimb, va merge si le va cumpara. Va duce autoturismul la reparat. Deasemenea, va completa necesarul de carburant.

Sofer Personal Brasov

Orice Sofer Personal Brasov isi va desfasura activitatea respectand toate normele legale in vigoare. Va respecta codul rutier. Deasemenea, va respecta normele legale privitoare la timpul de odihna si timpul de lucru. Va efectua toate controalele medicale, inclusiv cele psihologice prevazute de legislatia in vigoare.

Acesta trebuie sa indeplineasca inclusiv cerintele fizice si mentale, pentru a fi apt in exercitarea functiei. Totodata, acesta va pastra confidentialitatea tuturor informatiilor despre care ia cunostinta in exercitarea atributiilor de serviciu. Va participa activ si se va implica pentru mentinerea unui climat de siguranta in munca.

Citeste si...

redesign site

Redesign site

Redesign site Daca website-ul nu te mai satisface si ai impresia ca din ce in …

site de prezentare Brasov

Realizare site de prezentare Brasov

Realizare¬†site de prezentare Brasov Cartea de vizita din mediul offline trebuie sa aiba un corespondent …

creare site de prezentare

Creare site de prezentare

Creare site de prezentare Mediul online este accesat zilnic de miliarde de utilizatori. Totul se …

Leave a Reply