Friday , June 21 2024

Sarpanta lemn Brasov

Sarpanta lemn Brasov

Sarpanta este o parte a structurii de lemn a unei constructii peste care se ca monta invelitoarea hidroizolanta. Sarpanta poate fi de mai multe tipuri, dintre care vom prezenta trei principale. Sarpanta in plan inclinat poate fi din unul sau mai multe planuri si este formata din grinzi, capriori, cosoroabe, stalpi de sustinere, etc. Sarpanta in plan orizontal este formata dintr-un plansei cu zambrele din lemn ecarisat. In ultimul rand, sarpanta curbata este putin mai speciala, permitand arhitectilor un grad de flexibilitate in alegerea formei acoperisului. La Sinai puteti gasi orice tip de sarpanta lemn Brasov in functie de proiectul dumneavoastra.

Sarpanta lemn Brasov – avantaje

Un acoperis complet este format dintr-o sarpanta lemn, un sistem complet de invelitori dar si elementele de scurgere a apei.

Sarpanta lemn BrasovSinai recomanda firmelor de constructii, arhitectilor, inginerilor si persoanelor fizce sa se adreseze companiilor specializate in sarpante. Avantajele oferite de aceste firme sunt cu mult superioare sarpantelor executate pe loc. In cazul acestora pot aparea pierderi mari de materiale iar calitatea produsului are de suferit.

Sinai, ca fabricant de sarpanta lemn Brasov, detine echipemente si linii de productie profesioniste. Acestea sunt destinate in mod exclusiv fabricarii de sarpante. Astfel, se elimina pierderile materialului lemnos iar aproximativ 90% din sarpanta se executa intr-o unitate de productie.

O sarpanta fabricata in sistem industrializat prefabricat prezinta numeroase avantaje. Dintre acestea, le vom prezenta pe cele mai importante. In primul rand, trebuie mentionat timpul redus al proiectarii si eliminarea stalpilor si panelor. Spatiul locuibil va fi mai mare, datorita solutiilor tehnice generate de programele noastre.

Constructii la standarde internationale

Calitatea imbinarilor si debitarilor este superioara datorita echipamentelor de debitare utilizate. Timpul montajului scade si el, ajutand la ridicarea mai usoara a structurii. Produsul este reglementat la nivel international, respectand cele mai inalte standarde ale calitatii.

La Sinai puteti gasi orice tip de sarpanta lemn de o calitate superioara, realizate conform dorintelor dumneavoastra, la preturi avantajoase.

Citeste si...

Producator Containere De Locuit

Producator Containere De Locuit

Cum pot gasi un producator containere de locuit? In clipa de fata exista o multime …

Blocuri Din Beton Tip Lego

Blocuri Din Beton Tip Lego

Blocuri din beton tip lego Este o idee foarte buna sa va orientati catre blocuri …

Constructii Case Brasov

Constructii Case Brasov

Constructii Case Brasov Sunteti in cautarea unor oferte avantajoase de Constructii Case Brasov? Atunci veti …

Leave a Reply