Sunday , May 19 2024

Rulouri gazon

Rulouri gazon

Cea mai vizibila schimbare in curtea si gradina ta se poate datora montarii unui gazon. Gazonul reprezinta o parte importanta a gradinii, in mare datorita aspectului pe care il ofera. Daca este amenajat si cu diverse plante decorative, atunci iti transforma cu certitudine gradina intr-un loc prielnic relaxarii.

Metode de gazonare ale unui teren

Exista doua metode de gazonare. Puteti recurge la gazonarea prin insamantare sau la gazonarea cu rulouri. Rulouri gazon reprezinta o varianta mai accesibila in ceea ce priveste montarea. Sunt cateva aspecte insa de care trebuie sa tinem cont. Terenul inainte de montarea rulourilor trebuie sa fie curatat si neted.

Nu este permis ca pe suprafata sa sa existe bolovani sau chiar pietre. Prin utilizarea unui tavalug, pamantul poate fi compactat. De asemenea, temperatura solului este necesar sa fie scazuta, dar fara sa fie inghetat. In cazul in care este mai argilos, se poate turna un strat de 1-2 cm de nisip care sa fie nivelat.

Montare si intretinere rulouri gazon

rulouri gazonMontajul de rulouri gazon nu este un proces foarte complex dar necesita atentie in asa fel incat la final totul sa arate neted si perfect intins. Rulourile se aseaza unul langa altul, desfasurate. Orice Firma Amenajari Gradini stie ca ruloul se preseaza pe margini pana se imbina perfect intre ele In caz contrar vor aparea ulterior spatii intre ele. Pentru a putea decupa rulorile la margini este necesara utilizarea unui cutit sau cutter foarte ascutit.

Dupa ce rulouri gazon au fost montate trebuie sa tineti cont de etapele ingrijirii acestora. Un sistem de irigare este foarte important. Nu veti avea intotdeauna timp sa udati gazonul. Avand un sistem de irigare va trebui doar sa il programati sa porneasca cand considerati ca este necesar. Pentru a-i mentine aspectul neted si aranjat, gazonul va trebui tuns periodic.

In plus, este bine sa luati in considerare si utilizarea unor tratamente de fertilizare si prevenire. Asigurati-va ca nu veti avea probleme legate de contaminerea cu diversi daunatori.

Firma noastra va recomanda sa apelati la serviciile oferite de echipa sa de profesionisti. Experienta si proiectele avute ii recomanda ca fiind alegerea optima pentru amenajarea si mentinerea unei gradini speciale.

Citeste si...

Bitum Asfalt

Bitum Asfalt

Informatii generale despre bitum asfalt Despre bitum asfalt nu se discuta foarte des, desi acest …

DDD Deratizare

DDD Deratizare

De ce trebuie sa optam pentru ddd deratizare? Serviciile ddd deratizare isi pot dovedi eficienta …

Gletuire Pereti Si Tavane Brasov

Gletuire Pereti Si Tavane Brasov

Cine are nevoie de gletuire pereti si tavane Brasov? Serviciile de gletuire pereti si tavane …

Leave a Reply