Friday , June 21 2024

Intretinere spatii verzi

Intretinere spatii verzi

Servicii de intretinere spatii verzi, amenajari gradini, consultanta de specialitate sau proiectari peisagistica 3D va sunt puse la dispozitie de firma de amenajari gradini.

Gradina reprezinta un spatiu aparte in cadrul unei case. Daca este bine ingrijita si frumos amenajata poate schimba aspectul exterior in intregime. Ingrijirea ei presupune insa un efort constant. Exista o serie de etape care trebuie respectate in asa fel incat prospetimea si frumusetea acesteia sa se mentina.

Trei etape de intretinere a gazonului

Mai intai de toate gazonul trebuie intretinut in asa fel incat sa isi pastreze culoarea verde inchis. Acesta reprezinta un indice ca aveti un gazon sanatos.

Irigarea periodica a acestuia mai ales in perioadele de caldura extrema este mai mult decat necesar. Un sistem de irigatii automatizat va poate fi de folos in acest sens. Tunderea ierbii, la fel, periodic este foarte importanta. Impiedica deteriorarea aspectului si  mentine gazonul proaspat si sanatos.

Puteti folosi de asemenea si diverse tratamente care sa asigure fertilizarea si sa impiedice aparitia unor daunatori.

Intretinerea spatiilor verzi

intretinere spatii verziDaca va doriti o gradina ingrijita periodic dar nu aveti timpul necesar puteti apela la servicii de intretinere spatii verzi oferite de o Firma Amenajari Gradini de incredere. Echipa de profesionisti se asigura ca plantele dvs. vor fi toaletate si udate cu atentie. Pe tot parcursul anului este necesar sa va ingirjiti de intretinerea spatiilor verzi pe care le detineti. Primavara, imediat dupa topirea zapezii este bine sa tineti cont de operatia de greblare mecanizata. Aceasta implica inlaturarea radacinilor, uscaturilor si a mucegaiului de zapada.

Se face practic curatenia de primavara in gradina. Ne asiguram ca aveti un gazon lipsit de orice problema. In cazul in care zapada a depasit 25% din suprafata gazonului, va fi necesar un tratament de boli fuliare. Tot in aceasta perioada se poate face si prima fertilizare. Solul se poate hrani in voie acum ca frigul a disparut si totul revine la viata. Peste vara mai pot avea loc doua fertilizari urmand ca inainte de venirea iernii sa se mai aplice un singur fertilizator.

Informati-va si constientizati orice risc ce poate aparea in cazul neglijarii unei intretineri corecte. Firma ofera servicii optime de intretinere spatii verzi care sa va scape de grija unei posibile deteriorari a spatiului destinat relaxarii.

Citeste si...

Mobila Bucatarie la Comanda Brasov

Mobila Bucatarie la Comanda Brasov

De unde ar trebui sa cumpar mobila bucatarie la comanda Brasov? Cand vine vorba despre …

Bitum Asfalt

Bitum Asfalt

Informatii generale despre bitum asfalt Despre bitum asfalt nu se discuta foarte des, desi acest …

DDD Deratizare

DDD Deratizare

De ce trebuie sa optam pentru ddd deratizare? Serviciile ddd deratizare isi pot dovedi eficienta …

Leave a Reply