Friday , June 21 2024

Hotel in Brasov

Hotel in Brasov

Hotel Brasov este destinat atat persoanelor care il aleg pentru a-si petrece timpul relaxandu-se, cat si celor care vin in interes de serviciu. In ambele situatii, facilitatiile oferite, amplasarea si servirea vor contribui la confortul fiecarui client.

Hotelul este situat in Brasov, chiar in centrul istoric al acestuia. Daca alegeti sa va cazati la acest hotel va veti afla in apropiere de Parcul Central, de str. Republicii, cea mai frecventata strada si veti fi la doar 10 minute de Biserica Neagra, un vestigiu istoric renumit.

Facilitati oferite de Hotel Brasov

Hotel Brasov este un hotel cotat cu trei stele de confort. Dispune de un numar 183 de camera duble in care va puteti odihni dupa o zi in care ati cunoscut frumusetea orasului. Fiecare camera beneficieaza de o priveliste relaxanta asupra orasului.

Hotel in BrasovHotelul face tot posibilul sa va aduca atmosfera de acasa, pentru a va simti cat mai confortabil. Odihna intr-o camera primitoare este un factor determinant in alegerea clientilor de a mai reveni. Veti putea servi masa la restaurantul hotelului. Preparate traditionale va asteapta sa fie servite dar si internationale. In functe de preferintele si gusturile fiecaruia. Restaurantul are o capacitate de 200 de locuri, deci se poate lua in considerare si organizarea unor evenimente. Spatiul amplu permite organizarea de nunti, botezuri, mese festive, aniversari. Atentia cu care sunt indeplinite serviciile vor contribui la o amintire pe care o veti detine cu bucurie.

Hotelul dispune si de sali de conferinte in care puteti organiza evenitmente mai ample, tip business. Salile au dotari specifice, dispun de videoproiector, flipchart, ecran de proiectie, pointer. In functie de necesitate si de cum doriti sa fie pozitionati invitatii puteti alege dintre cele trei sali. Fiecare are o pozitionare a scaunelor diferita.

Complexul si beneficiile oferite

Fiind parte a complexului, hotel Brasov va ofera posibilitatea sa va relaxati la centrul de agrement si sport din cadrul complexului.

Prin ofertele pe care le pune la dispozitie si facilitatile multiple, Hotel Brasov se asigura de buna dvs. dispozitie.

Citeste si...

Transfagarasan Cultural Tour

Transfagarasan Cultural Tour

Take our Transfagarasan Cultural Tour today and see what it has to offer The Transfagarasan …

Hotel Rasnov

Hotel Rasnov

Hotel Rasnov renumit Un Hotel Rasnov ofera servicii de cazare pentru perioade scurte de timp. …

Penthouse Bucuresti

Penthouse Bucuresti

Penthouse Bucuresti Este o idee excelenta sa tineti cont de un Penthouse Bucuresti. Veti constata …

Leave a Reply