Friday , June 21 2024

Hotel Brasov

Hotel Brasov

Hotel Brasov este singurul hotel care ofera cazare de 5 stele in orasul Brasov. Datorita conditiilor si serviciilor de cazare si alimentatie publica cu un standard calitativ ridicat, hotelul a ajuns sa fie unul dintre cele mai cunoscute de pe piata turistica.

Are avantajul de a fi localizat chiar in centru istoric al orasului. Daca cautati cazare la hotel Brasov, este optiunea perfecta. Situarea sa in centrul orasului va ofera avantajul de a fi aproape de majoritatea atractiilor turistice. In plus, privelistea de care veti avea parte este minunata. Parcul Central se afla chiar peste drum de hotel, veti putea face plimbari relaxante oricand veti dori.

Oportunitati variate de cazare la hotel

Hotel BrasovFiind mai degraba un complex, pentru ca nu este constiuit dintr-un singur hotel, ofera optiuni variate de cazare. Nivele de confort de regasesc de la 5 stele la o stea.

Detine de asemenea, trei restaurante unde beneficiati de o oferta culinara traditionala. Atmosfera este pe masura asteptarilor, contribuind cu succes la buna dispozitie.
Hotel Brasov va ofera 195 de camere din care puteti alege. Dispune de 188 de camere duble sau in regim single. Camerele sunt confortabile, spatioase dar mai ales elegante. Va stau la dispozitie diverse facilitati, si orice ati avea nevoie, puteti apela cu incredere la personalul hotelier. Puteti alege sa va cazati, daca sunteti mai multe persoane in unul dintre cele 3 apartamente sau 3 garsoniere. Dispune si de un apartament prezidential .

Serviciile oferite de catre hotelul

In completarea acestora se gasesec cele 6 restaurante, 4 sali de conferinta si un centru spa. Caliatatea dotarilor este ireprosabila si din acest motiv vi se poate garanta ca veti petrece un timp placut in cadrul complexului. Fie ca alegeti hotel Brasov sa va relaxati sau veniti in interes de afaceri, va ofera conditii adaptate cerintelor.
Prin tot ceea ce ofera, complexul se asteapta sa beneficiati de cea mai relaxanta vacanta.

Citeste si...

Transfagarasan Cultural Tour

Transfagarasan Cultural Tour

Take our Transfagarasan Cultural Tour today and see what it has to offer The Transfagarasan …

Hotel Rasnov

Hotel Rasnov

Hotel Rasnov renumit Un Hotel Rasnov ofera servicii de cazare pentru perioade scurte de timp. …

Penthouse Bucuresti

Penthouse Bucuresti

Penthouse Bucuresti Este o idee excelenta sa tineti cont de un Penthouse Bucuresti. Veti constata …

Leave a Reply