Sunday , May 19 2024

Birou mediator Brasov

Birou mediator Brasov

Medierea reprezinta o varianta prin care puteti solutiona anumite conflicte pe cale amiabila cu ajutorul unei persoane, mai exact mediatorul. Medierea se face impartial, neutru, confidential, fiecare parte dandu-si consimtamantul. Odata intrate intr-un birou mediator Brasov, partile care se afla in conflict inseamna ca sunt dispuse sa remedieze situatia. Rolul unui mediator este de a-i determina pe cei aflati in conflict sa colaboreze si gaseasca o solutie potrivita pentru problema pe care o intampina.

Ce conflicte pot fi rezolvate apeland la un birou mediator Brasov?

birou mediator BrasovConflictul se rezolva intre cele doua parti insa mediatorul incearca sa gaseasca si sa sustina o solutie cat mai convenabila. Ca lucrurile sa se rezolve cu adevarat, solutia este una care sa promita o rezolvare durabila si eficienta.
Discutiile ce au loc in cadrul unui birou mediator sunt strict confidentiale. Mediatorul pe durata intregului proces de colaborare dintre parti trebuie sa ramana impartial.

Nu orice tip de problema poate fi rezolvata in cadrul unui birou mediator Brasov. Insa, orice cauza care are in vedere drepturi asupra caror partile pot dispune poate fi luata in considerare. Un drept strict personal nu este insa un obiect de mediere. Drepturile trebuie sa fie comune. Problemele care pot aparea intre parti pot fi comerciale, diplomatice, legale, de comunitate sau care vizeaza locul de munca ori familia.

Avantajul adus de acest serviciu

Medierea are avantajul de a clarifica lucrurile intre ambele parti. Se stabileste in timpul procesului de mediere exact natura problemei. In acest fel se poate ajunge mult mai usor la o solutie. In plus, medierea nu contribuie doar la rezolvarea unei probleme cat si la prevenirea uneia. In cazul unui contract spre exemplu, medierea isi gaseste rolul prin identificarea intereselor fiecarei parti. In cele din urma acestea se pot pune de acord asupra termenilor existenti in contract.

In functie de problema pe care o intampinati apelati cu incredere la serviciile oferite de un mediator. Va poate ajuta sa va rezolvati conflictul rapid si eficient.

Citeste si...

Magician Nunta

Magician Nunta perfect

Magician Nunta perfect Un magician perfect ar trebui sa stie exact cum sa faca astfel …

certificat energetic Brasov

Certificat energetic Brasov

Certificat energetic Brasov Pe cat este de important, pe atat este de usor sa obtii …

magician petreceri copii

Magician Petreceri Copii

Magician Petreceri Copii Participi la o petrecere plina de omuleti micuti si galagiosi? Te gandesti …

Leave a Reply