Wednesday , September 27 2023

Transport Agabaritic

Transport Agabaritic efectuat de conducatori auto atestati

Pentru a efectua Transport Agabaritic, un conducator auto trebuie sa indeplineasca o serie de cerinte specifice. In primul rand, acesta trebuie sa obtina un atestat pentru transport agabaritic. Astfel, toti soferii care transporta marfa sau bunuri a caror masa si dimensiune este mai mare decat standardul admis de lege, sunt obligati sa detina acest atestat profesional eliberat de Autoritatea Rutiera Romana. Acest certificat se obtine numai dupa promovarea unui examen.

Criteriile si conditiile examinarii se stabilesc de o comisie special atestat in acest scop. Examenul care urmeaza a fi promovat este de tip grila. Exista un chestionar cu un numar de douazeci de intrebari.

Transport Agabaritic

Transport AgabariticConducatorii auto care efectueaza Transport Agabaritic detin cunostinte din mai multe domenii de activitate. Cunostintele de mecanica sunt obligatorii. Vor cunoaste foarte bine care sunt regulile de prevenire a accidentelor. Vor detine cunostinte temeinice in ceea ce priveste reglementarile sociale. Prezinta un grad ridicat de importanta si reglementarile din domeniul transportului oricaror tipuri de marfuri. Conducatorii auto au in vedere, intotdeauna si respectarea, cu strictete, a regulilor de incarcare si de descarcare a marfurilor transportate. Vor sti mereu care sunt masele si dimensiunile marfurilor transportate. Prezinta relevanta si infrastructura drumurilor pe care urmeaza a se efectua transportul.

Aspecte tehnice privind autocaminoanele care transporta marfuri de dimensiuni mari

Autovehiculele care efectueaza Transport Agabaritic vor efectua inspectia tehnica periodica la intervale de timp bine stabilite, numai in cadrul statiilor autorizate de Autoritatea Rutiera. La bordul acestora se va afla, intotdeauna, documentatia necesara efectuarii transportului agabaritic.

Limitatoarele de viteza ale autocamioanelor vor fi reglate corespunzator. Conducatorii auto care efectueaza transport agabaritic vor efectua, intotdeuna, examinarea medicala si psihologica, cu periodicitatea prevazute de cadrul legal aplicabil. Conducatorii auto vor respecta mereu timpii de conducere si timpii de odihna prevazuti de lege. Intotdeauna, autovehiculul va fi asigurat in mod corespunzator. In functie de masele si dimensiunile marfurilor transportate, autovehiculele vor circula pe categoria de drum corespunzatoare, si anume judetean, national sau european.

Citeste si...

Transportul de animale vii

Transportul de animale vii

, Transportul de animale vii Transportul de animale vii este un sector de afaceri extrem …

Reparatii Telefoane Brasov

Reparatii Telefoane Brasov

Cand ajung Huawei P20 intr-un service de reparatii telefoane Brasov? Reparatii Telefoane Brasov – Telefoanele …

Formatie Cover Pentru Nunta

Formatie Cover Pentru Nunta

Alegerea corecta pentru o Formatie Cover Pentru Nunta: Ce trebuie sa stiti Formatie Cover Pentru …

Leave a Reply