Wednesday , September 27 2023

Tigla metalica Craiova

Tigla metalica Craiova

Daca vechiul acoperis a inceput sa lase apa sa se infiltreze la fiecare ploaie, stiti ca este necesara repararea acestuia. Exista o solutie de durata, mult mai accesibila. Vorbim despre tigla metalica, un produs mai usor in privinta greutatii, dar cu o rezistenta de pana la 60 de ani. Daca alegeti tigla metalica Craiova veti avea certitudinea ca nu va veti mai ingrijora o buna perioada de timp in legatura cu acoperisul casei dvs.

Producatorul de tigla metalica Craiova – Andaliza

tigla metalica craiovaO alternativa tot mai des aleasa a tiglei clasice, o reprezinta tigla metalica. Daca alegeti tigla metalica Craiova aveti parte de o multitudine de beneficii. Poate cel mai important dintre acestea il reprezinta durata mare de viata.

Asa cum am amintit anterior, cu o buna intretinere, acoperisul va ramane intact intre 40 si 60 de ani.

Tigla metalica este rezistenta impotriva conditiilor meteorologice, a incendiilor si a oricarei alte actiuni de acest tip. Culoarea va rezista in timp, iar gama din care puteti alege este destul de variata.

Realizarea de tigla metalica Craiova

Andaliza ofera produse noi, de inalta calitate. Ei sunt atat producatori, cat si comercializanti. Realizeaza tigla metalica ce are la baza otel zincat la cald, acoperit cu un strat special conceput pentru protectie. In total, tigla are 4 straturi: cel de zinc, cel de pasivizare, un strat primer si stratul de vopsea. Toate aceste elemente duc la gradul inalt de rezistenta.

Citeste si...

Producator Containere De Locuit

Producator Containere De Locuit

Cum pot gasi un producator containere de locuit? In clipa de fata exista o multime …

Blocuri Din Beton Tip Lego

Blocuri Din Beton Tip Lego

Blocuri din beton tip lego Este o idee foarte buna sa va orientati catre blocuri …

Constructii Case Brasov

Constructii Case Brasov

Constructii Case Brasov Sunteti in cautarea unor oferte avantajoase de Constructii Case Brasov? Atunci veti …

Leave a Reply