Wednesday , September 27 2023

Sticker bomb Brasov

Sticker bomb Brasov

Firma Glass Tuning va pune la dispozitie o gama variata de autocolante auto prin care ii puteti oferi masinii dvs. un aspect diferit. Printre autocolantele auto care va sunt oferite, cele mai accesate si indragite sunt autocolantele de tip sticker bomb. Aspectul lor colorat si usor identificabil le face sa fie apreciate si utilizate pentru diverse parti ale masinii. Pot fi folosite atat in interiorul acesteia cat si in exterior.

Rolul pe care il indeplineste un sticker bomb

Va intrebati probabil care este utilitatea acestui tip de autocolant, pe langa aspectul diferit pe care il genereaza. Un astfel de autocolant poate juca rol de mascare a unor imperfectiuni minore la nivelul masinii. De foarte mult ori detinatorii de autoturisme apeleaza la un astfel de autocolant auto pentru a acoperi zagrieturile care apar pe suprafetele masinii. Vorbim in mod special de componente din interiorul acesteia cum ar fi bordul, volanul, schimbatorul. Poate fi insa utilizat si pe exterior. Este insa recomandat pentru un aspect placut, care sa nu incarce, sticker bomb-ul fiind foarte colorat, sa fie aplicat doar in anumite parti. Autocolantele tip sticker bomb Brasov din oferta Glass Tuning cu siguranta vor fi pe placul dvs.

Caracteristici autocolant

sticker bomb BrasovGrosimea unui autocolant tip sticker bomb este intre 0,14 – 0,16 mm. Latimea unei role este de 1,52 m iar lungimea are 30 m. Este fabricat din PVC si poate rezista la temperaturi maxime de -40 grade si +80 de grade.
Autocolantele pot fi aplicate pe suprafete netede, care au forme drepte sau usor curbate. Astfel se vor lipi cum trebuie fara sa prezinte deteriorari. Prezinta o flexibilitate destul de ridicata, motiv pentru care pot fi cu usurinta aplicate pe suprafetele curbate. De asemenea, in cazul in care doriti sa repozitionati autocolantul in timpul lipirii acest lucru este posibil. Adezivul nu va fi afectat.
Are rezistenta la apa si la razele UV deci nu va fi deteriorat pe timpul verii si nici in cazul spalarii.
Curatarea unui asfel de autocolant tip sticker bomb Brasov se face cu usurinta. Este necesar insa un detergent specific.

Apelati la o echipa de specialisti care sa va aplice autocolantul. In acest fel veti fi sigur ca va veti bucura de rezutatul dorit.

Citeste si...

Reconditionare Janta Aliaj Brasov

Reconditionare Janta Aliaj Focsani

Reconditionare Janta Aliaj Focsani Un serviciu de Reconditionare Janta Aliaj Focsani este indicat. Un astfel …

Reparatii Sistem Suspensii Brasov

Reparatii Sistem Suspensii Brasov

Reparatii Sistem Suspensii Brasov – Service Auto Modern Alegeti un serviciu bun de Reparatii Sistem …

Tractari Auto Brasov

Tractari Auto Brasov

Ai ramas in pana? Alege o firma de Tractari Auto Brasov de incredere! Alegeti un …

Leave a Reply