Friday , June 21 2024

Restaurant Brasov

Restaurant Brasov

Restaurant Brasov poate reprezenta o alegere potrivita daca doriti sa beneficiati de conditii de cazare prielnice dar mai ales daca ceea ce va doriti este o cazare in centrul orasului, aproape de toate atractiile turistice si toate locurile de relaxare.

Cazarea in incinta hotelului

Restaurant BrasovHotelul va ofera un numar de 183 de camere duble, confortabile. Fiecare camera beneficieaza de o priveliste ce va poate aduce satisfactia de a admira intregul oras.

Puteti sa va bucurati de gustul unor preparate traditionale sau internationale daca alegeti sa serviti masa la Restaurant Brasov. Restaurantul se afla in incinta hotelului si are o capacitate de 200 de persoane. Preturile sunt rezonabile iar ambianta localului este potrivita pentru orice tip de eveniment.

Datorita capacitatii de 200 de persoane, poate gazdui evenimente ample. Este un loc pe care il puteti lua in considerare in cazul unei nunti, al unui botez sau pentru o zi onomastica. Mesele sunt elegant aranjate, locul este spatios, existand posibilitate de miscare.

Pentru ce evenimente puteti apela la Restaurant Brasov?

Indiferent de evenimentul pe care il veti organiza, prin calitatea serviciilor pe care le oferim si atentia pe care o aratam fata de fiecare eveniment, veti ramane cu o amintire placuta.

Restaurant Brasov este locatia potrivita si in cazul in care luati parte la conferinte in cadrul hotelului. In pauzele existente din timpul conferintelor este foarte la indemana sa veniti sa serviti masa aici. Meniul este variat iar personalul este atent la cerintele dvs.
Hotelul prin serviciile pe care le ofera si modalitatea de a colabora cu clientii pe care ii are este unul dintre hotelurile preferate ale celor care aleg sa isi petreaca timpul in orasul Brasov.

Amplasarea sa ii aduce un mare beneficiu, fiind foarte aproape de toate punctele importante din oras. Indiferent de ceea ce va doriti sa faceti, distantele pe care va fi nevoie sa le parcurgeti sunt reduse.

Citeste si...

Transfagarasan Cultural Tour

Transfagarasan Cultural Tour

Take our Transfagarasan Cultural Tour today and see what it has to offer The Transfagarasan …

Hotel Rasnov

Hotel Rasnov

Hotel Rasnov renumit Un Hotel Rasnov ofera servicii de cazare pentru perioade scurte de timp. …

Penthouse Bucuresti

Penthouse Bucuresti

Penthouse Bucuresti Este o idee excelenta sa tineti cont de un Penthouse Bucuresti. Veti constata …

Leave a Reply