Friday , June 21 2024

Producator tabla Craiova

Producator tabla Craiova

Renovarea acoperisului este intotdeauna o sarcina dificila, in special datorita alegerii dintre tigla metalica si tigla de ceramica. Amandoua au avantajele lor, insa alegerea dumneavoastra va depinde desigur si de preferinte si nevoi. In continuare va vom prezenta cateva caracteristici ale tiglei metalice. Andaliza este un producator tabla Craiova, oferind cele mai bune tipuri de tigla metalica pentru dumneavoastra. In continuare vom enumara cateva din caracteristicile produselor din portofoliul lor.

Caracteristicile produselor oferite de producator tabla Craiova

Metalul usor. Un avantaj principal al acestui tip de tigla este greutatea scazuta. Spre deosebire de tigla ceramica, tigla metalica este mult mai usoara. In general, aceasta are 4,5 kg/mp, oferind o manevrabilitate mai usoara. De asemenea, nu se vor aplica presiuni prea mari asupra structurii acoperisului datorita greutatii excesive.

producator tabla craiovaRezistenta sporita. Materialul metalic de constructie al acestui tip de tigla are o durata de viata de aproximativ 60 de ani. Tigla nu necesita intretinere suplimentara si nici nu formeaza muschi, asa cum se intampla in cazul ceramicii. Un avantaj in plus este si rezistenta in fata focului. Tigla metalica nu se deterioreaza la fel de usor in caz de incendii. In cazul tiglei de ceramica, exista riscul ca aceasta sa se sparga, in special in caz de grindina.

Gama larga de culori. Acesta este un alt atu pe care il ofera tigla metalica. Astfel, puteti sa va personalizati acoperisul in functie de preferinte. Deoarece este un producator tabla Craiova, la Andaliza puteti gasi o paleta variata de culori tigla metalica.

Costuri reduse. Tigla de ceramica are o greutate mult mai mare. Din acest motiv, ea necesita o energie mai mare pentru realizarea ei. O placa din ceramica poate ajunge chiar si la 4,5 kg. Acest lucru justifica costurile ridicate de productie.

Alegeti andaliza pentru acoperisul dvs

Luand toate aceste lucruri in considerare, tigla de la Andaliza este de o calitate superioara, oferind numeroase avantaje. Pentru mai multe informatii, puteti apela la echipa Andaliza. Personalul este dornic sa va ajute si sa va indrume in alegerea tiglei potrivite.

Citeste si...

Producator Containere De Locuit

Producator Containere De Locuit

Cum pot gasi un producator containere de locuit? In clipa de fata exista o multime …

Blocuri Din Beton Tip Lego

Blocuri Din Beton Tip Lego

Blocuri din beton tip lego Este o idee foarte buna sa va orientati catre blocuri …

Constructii Case Brasov

Constructii Case Brasov

Constructii Case Brasov Sunteti in cautarea unor oferte avantajoase de Constructii Case Brasov? Atunci veti …

Leave a Reply