Friday , June 21 2024

LR Health & Beauty

LR Health & Beauty – cine suntem?

LR Health & Beauty este o companie din Germania cu un istoric fantastic. O experienta de 34 ani cu o retea de mii de parteneri prezenta in 28 de tari in Europa. Ceea ce ne recomanda este “Calitatea Made in Germany” si “Planul de marketing” care ne face sa fim unici in aceasta piata, a vanzarilor directe si a Multilevel Marketing-ului. Avem propria noastra fabrica de productie de unde pleaca produsele la aceeasi calitate si la acelasi pret in toate cele 28 de tari.

Avem un concept unic cu staruri internatioanle, precum Bruce Willis, Karolina Kurkova, Guido Maria Kretschmer. Cand vorbim de calitate, automant vorbim si de certificatele pe care le obtinem anual. De foarte multi ani avem certificatul calitatii al celui mai sever institute din lume, cel al Institutului Fresenius. Sau cel al consiliului international al producatorilor de Aloe Vera, IASC care ne si recunoaste ca cel mai mare producator de produse pe baza de Aloe Vera din Europa. Suntem experti in cresterea imunitatii, in controlul greutatii si in tot ce inseamna ingrijirea anti imbatranire.

LR Health & Beauty

LR Health & BeautyLR Health & Beauty are la baza doua mari categorii, produsele de ingrijire si sanatate si planul de marketing. Datorita planului de marketing, afacerea LR a dezvoltat pe parcursul a 34 ani, foarte multi oameni obisnuiti care au reusit sa-si indeplineasca visele si obiectivele. Cu LR poti sa realizezi tot ce iti propui, poti sa ai success, indiferent de pregatirea ta profesionala. Pentru ca succesul se planifica.

Printre cele 28 de tari se afla si tara noastra. In urma cu 9 ani LR Germania a deschis sediu oficial, iar noi am descoperit-o la putin timp dupa deschidere. De atunci si pana acum am realizat foarte multe, atat pe plan personal, cat si pe plan profesional. Desi la inceput am fost atrasi de calitatea produselor, la scurt timp am descoperit si planul de marketing transparent care confirma de atatea ani. Fara sa mai stam pe ganduri, am acceptat provocarea de a-l arata la cat mai multe persoane. Astfel sa se poata bucura si ei de calitatea produselor , dar si de veniturile obtinute suplimentar.

Daca si tu vrei sa ne cunosti, sa te bucuri de ceea ce LR Health & Beauty iti ofera, acum este cel mai bun moment!

Citeste si...

Epilare Definitiva Brasov

Epilare Definitiva Brasov

Este recomandat sa aleg procedura de epilare definitiva Brasov? Majoritatea persoanelor care doresc sa scape …

Studio De Videochat Brasov

Studio De Videochat Brasov

Ce avantaje au fetele care lucreaza intr-un studio de videochat Brasov? Un studio de videochat …

Duba Pentru Transport Bacau

Duba Pentru Transport Bacau

Ce trebuie sa stiu despre o duba pentru transport Bacau frigorifica? Dupa cum probabil bine …

Leave a Reply