Friday , June 21 2024

Hotel Rasnov

Hotel Rasnov

Un concediu diferit, in care sa va puteti relaxa bucurandu-va de aerul de munte, poate fi posibil daca alegeti si o cazare la hotel Rasnov. Complexul hotelier Max International va asigura o serie de facilitati care va vor oferi confort maxim in cadrul hotelului. Amplasarea acestuia insa va va oferi posibilitatea sa vizitati si sa va plimbati printr-o varietate de locuri. Sunt locuri ce au ajuns cunoscute pentru frumustetea ce le caracterizeaza.

Facilitatile de care dispunem

Hotel RasnovHotel Rasnov Max International va permite sa alegeti dintre cele 24 de camere de trei sau patru stele. Sunt camere spatioase, modern mobilate care isi indeplinesc scopul de va face sa va simtiti ca acasa. Oriunde v-ati petrece concediul, cazarea trebuie sa va ofere confortul necesar care sa contribuie la o vacanta de vis.

Desi amplasarea acestui hotel Rasnov se afla intr-o zona care va ofera multiple variante de relaxare si de vizitare a unor locuri noi, daca decideti sa va petreceti timpul si in interiorul complexului, facilitatile de care dispune nu va vor lasa sa va plictisiti. Va puteti relaxa mergand la sauna, fitness sau pe timp de seara puteti merge la bar sau in club. Un alt mod entuziast de petrecere a timpului poate fi biliardul sau darts-ul. Orice ati alege, cu siguranta veti petrece un timp placut.

Va asteptam si cu o Sala De Conferinte Rasnov spatioasa si bine dotata.

Orasul Rasnov – posibilitati de petrecere a timpului liber

Orasul Rasnov este deseori ales ca si destinatie turistica pentru ca are foarte multe peisaje montane frumoase. Puteti urca pe munte, puteti vizita cetatea medievala, Pestera Rasnoavei sau puteti petrece cateva zile cu cortul in campingul de la Cheile Rasnoavei. In plus, daca sunteti amator al sporturilor extreme puteti sa profitati de sarituri cu parasuta, bungee jumping, plimbari cu ATV-ul si multe alte oportunitati de acest tip.

Hotel Rasnov Max Internatonal va va astepta de fiecare data sa va odihniti si sa va pregatiti pentru o noua zi in care sa incercati ceva inedit.
Confortul este asigurat prin facilitatile oferite, mesele traditionale si posibilitatile de distractie.

Citeste si...

Transfagarasan Cultural Tour

Transfagarasan Cultural Tour

Take our Transfagarasan Cultural Tour today and see what it has to offer The Transfagarasan …

Hotel Rasnov

Hotel Rasnov

Hotel Rasnov renumit Un Hotel Rasnov ofera servicii de cazare pentru perioade scurte de timp. …

Penthouse Bucuresti

Penthouse Bucuresti

Penthouse Bucuresti Este o idee excelenta sa tineti cont de un Penthouse Bucuresti. Veti constata …

Leave a Reply