Sunday , May 19 2024

Hotel din Brasov

Hotel din Brasov

Hotel din Brasov este unul dintre cele mai renumite locuri din cazare, de altfel si singurul hotel de cinci stele din orasul Brasov. Inaugurat in anul 1939 se bucura si azi de aprecierea celor care ii calca pragul. In anul 1963 cladirea a fost extinsa, prin construnctia unui nou corp. In anul 2005, gradul de confort a atins cinci stele. Atmosfera hotelului este prielnica atat relaxarii cat si vizitelor cu scop de afaceri. Personalul, prin pregatirea pe care o are reuseste sa raspunda in mod constant si favorabil necesitatilor dvs.

Facilitati de cazare si alimentatie

Hotel din BrasovPosibilitatile de cazare sunt in numar de 195 de camere. 188 dintre acestea sunt camere duble sau in regim single. Fiecare camera este dotata cu multiple dotari care sa va faciliteze sederea. Hotel din Brasov dispune si de trei apartamente, 3 garsoniere si un apartament prezidential. Dupa cum se poate observa, exista o varietate in ceea ce priveste cazarea, in functie de nevoile si preferintele fiecaruia.

Sase restaurante va stau la dispozitie daca doriti sa gustati preparate traditionale sau internationale. De asemenea, restaurantele sunt destinate si gazduirii unor evenimente mai ample precum nunti, botezuri, zile onomastice etc.

Alte servicii oferite de Hotel

Pentru organizarea unor evenimente de tip conferinta, exista 4 sali disponibile. Puteti alege una in functie de cum doriti sa fie pozitionati invitatii. Fiecare sala dispune de un amplasament diferit al meselor si scaunelor.

In ceea ce priveste relaxarea, aveti oportunitatea de a incerca facilitatile pe care centrul SPA le ofera. Veti beneficia de dotari de o calitate ireprosabila.
Hotel din Brasov pe langa calitatea pe care o ofera, prin amplasamentul pe care il are va ofera locatia perfecta de petrecere a timpului liber. Acesta este pozitionat chiar in centrul orasul, aproape de majoritatea destinatiilor turistice. Magazinele, cafenelele si restaurantele, precum si cluburile unde va puteti distra aseara sunt foarte aproape.

Alegeti sa va cazati la Hotel si veti avea parte de o vacanta completa.

Citeste si...

Penthouse Bucuresti

Penthouse Bucuresti

Penthouse Bucuresti Este o idee excelenta sa tineti cont de un Penthouse Bucuresti. Veti constata …

Cazare Bucuresti

Cazare Bucuresti

Cazare Bucuresti Alegeti de fiecare data o Cazare Bucuresti ideala. Un astfel de loc de …

Transport Brasov Otopeni

Transport Brasov Otopeni

Transport Brasov Otopeni Atunci cand aveti un zbor important de prins, trebuie sa cautati din …

Leave a Reply