Wednesday , September 27 2023

Folie auto Brasov

Folie auto Brasov

Tunningul unei masini nu este ceva ce tine doar de aspect sau de preferintele unui proprietar ca masina sa sa arate mai aparte decat altele. De foarte multe ori are un rol practic si prin elementele adaugate va poate proteja. Acest lucru este valabil in cazul seviciului de aplicare folie auto Brasov pe care Glass Tuning vi-l ofera.

Rolul aplicarii de folie auto Brasov

folie auto brasovFolia auto nu reprezinta un moft cum ar considera multi, ea detine beneficii care va pot proteja atat pe dvs. cat si masina. Folia auto indeplineste rol de protectie. Protejeaza cu succes interiorul msinii impotriva razelor UV. Acest aspect o face sa fie foarte utila si din punct de vedere termic. Pe timp de vara, interiorul masinii va fi mai racoros. Revenind la rolul de protectie pe care il indeplineste, datorita culorii inchise, nu permite sa se vada in interior. Previne in acest mod spargerea masinii in cazul in care ceva din interiorul ei atrage atentia unui hot. In cele din urma are si un rol estetic, aspectul masinii va fi imbunatatit dupa aplicarea foliei.

Folia auto reuseste sa respinga aproximativ 45% din caldura care patrunde in mod normal prin geamul masinii fara folie. Vara, cand temperaturile sunt extrem de ridicate, daca detineti si o masina de culoare neagra, caldura din interior va fi de nesuportat. In plus, sunt blocate si razele nocive care va pot afecta sanatatea. Se reduce in acelasi timp si riscul ca interiorul masinii sa se decoloreze. Folie auto Brasov reda un aspect aparte masinii dvs., adaugand un plus de stil.

Omologarea nu mai este necesara!

Exista numeroase incertitudini cu privire la omologarea acestor folii. Recomandat este sa luati legatura cu o firma care se ocupa de montare folie auto. Atelierele acestora sunt in general autorizate sa va certifice folia auto fara sa mai fie nevoie sa mergeti la RAR.

Alegeti insa cu grija firma care se va ocupa de aplicarea foliei. Aceasta trebuie sa detina certificare si trebuie sa se ocupe cu atentie si responsabilitate de modul in care va aplica folia.

Citeste si...

Reconditionare Janta Aliaj Brasov

Reconditionare Janta Aliaj Focsani

Reconditionare Janta Aliaj Focsani Un serviciu de Reconditionare Janta Aliaj Focsani este indicat. Un astfel …

Reparatii Sistem Suspensii Brasov

Reparatii Sistem Suspensii Brasov

Reparatii Sistem Suspensii Brasov – Service Auto Modern Alegeti un serviciu bun de Reparatii Sistem …

Tractari Auto Brasov

Tractari Auto Brasov

Ai ramas in pana? Alege o firma de Tractari Auto Brasov de incredere! Alegeti un …

Leave a Reply