Friday , June 21 2024

Evenimente Brasov

Sala Evenimente Brasov

Pot fi organizate diverse evenimente Brasov in cadrul hotelului. Acesta dispune de sali si restaurante care pot servi drept locatie perfecta pentru gazduirea unora dintre cele mai ample si speciale evenimente.

Pot fi organziate atat nunti, botezuri, zile onomastice cat si evenimente corporate.
Evenimentele corporate se pot desfasura in cadrul centrului de conferinte al hotelului. Exista trei sali de conferinta, ideale pentru planificarea unor intalniri de afaceri, a unor lansari de produse, conferinte sau traininguri. Fiind modulre, cele trei sali se pot transforma in una singura care sa gazduiasca 170 de persoane. Exista Sala Executive care desi are o capacitate de doar 20 de persoane este aparte prin decorul de care dispune.

Organizati evenimente diverse!

Evenimente BrasovIn functie de evenimentul pe care il organizati. De numarul de persoane si de felul in care va doriti sa fie amenajata incaperea. Va sfatuim sa va informati cu privire la salile de care dispunem si dotarile pe care acestea le au. Toate salile dispun de ecran, flipchart, echipamente audio-video, Internet, computere, laptop. In asa fel incat sa va desfasurati activitatea fara probleme. Pe intregul parcursul evenimentului veti avea parte si de asistenta tehnica, hotelul asigurandu-se astfel ca nu veti intampina probleme cu tehnologia oferita. Pe langa evenimentele de tip corporate, puteti organiza evenimente Brasov la Hotel si de alt tip. Doua restaurante va sunt puse la dispozitie pentru a putea sarbatori evenimente importante din viata dvs. Indiferent ca organizati o petrecere numeroasa sau mai restransa, echipa noastra de profesionisti va este alaturi pentru punerea in ordine a fiecarui detaliu.

Ce beneficii aveti daca va organizati nunta sau botezul aici?

Restaurantele sunt elegante, servirea este ireprosabila iar facilitatile sunt multiple. In ceea ce priveste organizarea unei nunti exista tarife speciale pentru participantii la nunta, apartament vip pentru miri, decoratii specifice, posibilitatea de degustare a meniului cu doua saptamani inainte de nunta si intampinarea invitatilor cu vin spumant si piscoturi. Astfel de facilitati sunt valabile si in situatia in care organizati un botez.

Hotel Brasov reprezinta locatia potrivita pentru orice tip de evenimente Brasov doriti sa organizati.

Citeste si...

Transfagarasan Cultural Tour

Transfagarasan Cultural Tour

Take our Transfagarasan Cultural Tour today and see what it has to offer The Transfagarasan …

Hotel Rasnov

Hotel Rasnov

Hotel Rasnov renumit Un Hotel Rasnov ofera servicii de cazare pentru perioade scurte de timp. …

Penthouse Bucuresti

Penthouse Bucuresti

Penthouse Bucuresti Este o idee excelenta sa tineti cont de un Penthouse Bucuresti. Veti constata …

Leave a Reply