Wednesday , September 27 2023

Cursuri inot copii

Cursuri inot copii

Inotul este un sport complex, fiind insa reocmandat atat femeilor, barbatilor cat si copiilor sub 10 ani. Acesta este un sport nobil, oferind numeroase beneficii asupra corpului si psihicului. Prin particilarea la cursuri inot copii, micutii vor avea parte de o dezvoltare armonioasa dar si de oportunitatea de a socializa. In continuare va vom prezenta cateva dintre numeroasele beneficii oferite de inot.

In ce constau cursurile de inot?

De ce sa alegeti Cursuri de Inot Copii Brasov? Inotul ofera ceea ce nu ofera nici un alt tip de exercitiu de aerobic. Acest lucru este antrenarea musculaturii cu un impact minim asupra oaselor. Articulatiile si scheletul copiilor sunt inca in dezvoltare, fiind inca fragile. Din acest motiv, ei au nevoie de un sport care sa nu le solicite foarte mult.

Atunci cand te scufunzi in apa, corpul devine mai usor. Prin scufundarea pana la piept, atunci vei suporta doar 25-30% din greutatea totala a corpului. Piscina este locul ideal pentru antrenarea musculaturii.

Cursuri inot copii – beneficii

Imbunatateste tonusul si forta musculara. Inotul este sportul perfect pentru tonifierea muschilor. Principalul motiv este faptul ca apa are o densitate de 12 ori mai mare decat aerul. Asadar, inotul este un sport de 12 ori mai dificil decat alergatul. Copiii pot practica inotul pentru a-si mari forta musculara si a mari rezistenta oaselor.

cursuri inot copiiPrin participarea la cursuri inot copii, acestia au ocazia de a-si dezvolta frumos toata musculatura corpului. Accentul cade in special pe zona umerilor, spatelui si pieptului.

Controlul greutatii. Inotul este unul din sporturile cu cel mai mare consum de calorii. Desigur, numarul de calorii consumate depinde in mare parte de intensitatea antrenamentului. O sedinta de numai 10 minute poate arde pana la 80 de calorii. Inotul liber poate arde pana la 100 de calorii, in timp ce stilul fluture arde 150 de calorii in 10 minute.

In concluzie, inotul este un sport elegant, oferind un numar mare de beneficii. Daca doresti tot ce este mai bun pentru copiii tai, atunci lectiile de inot sunt alegerea ideala. Acestea ii asigura copilului tau un trai sanatos, dar si un aspect fizic placut.

Citeste si...

Piscina Rasnov

Piscina Rasnov

De ce trebuie sa va duceti copiii la piscina Rasnov? In timpul sezonului cald, foarte …

Costum iarna pescuit

Costum iarna pescuit Este o idee foarte buna sa aveti in vedere un Costum Iarna …

Rulota Brasov

Rulota Brasov

Rulota Brasov Alegand o Rulota Brasov ideala, veti lua o decizie cat se poate de …

Leave a Reply