Sunday , May 19 2024

Cosmetica Canina Brasov

Cosmetica Canina Brasov

Vrei sa ii schimbi aspectul catelusului tau? Vine vara si are nevoie de o noua frizura? Unghiile sunt cam mari si trebuie taiate? Inseamna ca este timpul pentru o vizita la noi, la sectia de cosmetica canina Brasov.

Cabinetul dispune de medici specialisti experimentati, plini de pasiune si dedicati meseriei. Serviciile lor sunt oferite intr-un mediu prietenos cu ajutorul facilitatilor moderne avute in dotare. Puteti apela pentru animalul dvs de companie, inclusiv pentru cele exotice.

Servicii de cosmetica canina Brasov oferite

cosmetica canina BrasovInca din anul 2007 cabinetul veterinar a intrat pe piata din Brasov. Este un centru modern echipat conform celor mai inalte standarde. Si care asigura Servicii Medicale veterinare de cea mai buna calitate. Asigura interventii chirurgicale, ortopedie, diagnostic si tratament in boli medicale, vaccinari, deparazitari si terapie intensiva cu internare. Pentru interventii, personalul medical are o experienta bogata in chirurgia animalelor, efectuand interventii cu anestezie asistata in mare siguranta.

Daca urmeaza sa calatoriti si nu vreti sa va lasati animalul de companie acasa, ii puteti face pasaport pentru circulatie internationala.  De asemenea, cabinetul se ocupa de stomatologie, urgente si deplasari la domiciliu.

Cand trebuie sa apelati la serviciul de urgenta?

Deplasarile se pot solicita la orice ora din zi sau din noapte. Se ofera asistenta medical-veterinara in cazurile in care nu va puteti deplasa cu animalul dumneavoastra la cabinet. Urgentele reprezinta afectiuni in cazul carora succesul terapiei depinde de timpul scurs pana la inceperea tratamentului. Daca se face o programare la stomatologie, cainele va putea beneficia de tratamente precum: igiena dentara, detartraj, extractii dentare cu anestezie, tratamente paradontoza sau chirurgie faciala. Cosmetica canina Brasov se refera la servicii de infrumusetare. Cabinetul ofera frizerie canina si felina, toaletare completa, descalcire, periere, pieptanare, toaletare auriculara, taiere unghii, vidare glande perianale si trimare. Se poate opta pentru spalare cu sampoane profesionale, iar apoi urmeaza o uscare rapida.

Daca aveti nevoie de sfaturi pentru cresterea animalelor de companie, sau in privinta celor exotice, nu ezitati sa le cereti.

 

Citeste si...

Duba Pentru Transport Bacau

Duba Pentru Transport Bacau

Ce trebuie sa stiu despre o duba pentru transport Bacau frigorifica? Dupa cum probabil bine …

Pret Apartamente Brasov

Pret Apartamente Brasov

Factori determinanti pentru pret apartamente Brasov Principalul factor pe care il au in vedere potentialii …

Transportul de animale vii

Transportul de animale vii

Transportul de animale vii Transportul de animale vii este un sector de afaceri extrem de …

Leave a Reply