Sunday , May 19 2024

Conducere Defensiva

Conducere defensiva

Avand in vedere numarul mare de accidente, este important sa tineti cont de normele de Conducere Defensiva. Avand aceste lucruri in vedere, veti avea de castigat. Multe dintre accidente sunt produse datorita soferiilor. Ei nu isi adapteaza viteza la conditiile de drum. De asemenea, multe dintre accidente au loc datorita neacordarii prioritatii. Chiar si depasirea neregulamentara poiate duce la numeroase accidente. Este astfel important sa aveti in vedere regulile de conducere defensiva.

Conducere defensiva

Conducere DefensivaIn primul rand, ar trebui sa va examinati cu atentie masina. Ea ar trebui sa fie intr-o stare optima. Puteti verifica rotile, nivelul uleiului, dar si luminile. Inainte de a pleca la drum, interesati-va de felul cum functioneaza masina. Puteti face acest lucru, dand o tura prin oras cu aceasta. Nu uitati sa va puneti mereu centura. Acest sfat este cel mai important dintre toate. Si este oferit de toti instructorii de Conducere Defensiva. Toti pasagerii masinii ar trebui sa-si puna mereu centura. Chiar si un accident la o viteza de 60 km/h va poate provoca numeroase probleme.

Nu uitati ca atunci cand sunteti in trafic sa fiti cat mai vizibili. Puteti face acest lucru aprinzand luminile de intalnire. Ar fi indicat sa faceti acest lucru chiar si pe timp de zi. Veti fi astfel mai vizibili pentru ceilalti participanti la trafic. Un alt lucru important este sa va concentrati doar pe sofat. Nu trebuie sa faceti alte lucruri inafara de sofat.

Conducere defensiva

Pe toata perioada cand conduceti, trebuie sa aveti o atitudine calma. Nu raspundeti niciodata la provocarile altora. De asemenea, nu incercati sa educati oamenii sicanandu-i in trafic. Condusul nervos duce la ambuteiaje si la diverse accidente care ar putea fi evitate. La maximum 10 secunde, ar trebui sa va asigurati in oglinzi. Facand acest lucru, veti putea verifica lucrurile care se petrec in jurul vostru.

Conducere Defensiva – In intersectii este important sa reduceti viteza. Obisnuiti-va sa nu intrati in intersectii cu o viteza mai mare de 40 de km/h. Intre voi si cel din fara voastra ar trebui sa fie o distanta de minim 2 secunde. Aveti in vedere aceste lucruri importante. Cu siguranta va veti putea feri de orice accident.

Citeste si...

Duba Pentru Transport Bacau

Duba Pentru Transport Bacau

Ce trebuie sa stiu despre o duba pentru transport Bacau frigorifica? Dupa cum probabil bine …

Pret Apartamente Brasov

Pret Apartamente Brasov

Factori determinanti pentru pret apartamente Brasov Principalul factor pe care il au in vedere potentialii …

Transportul de animale vii

Transportul de animale vii

Transportul de animale vii Transportul de animale vii este un sector de afaceri extrem de …

Leave a Reply