Tuesday , September 26 2023

Certificare ISO

Certificare ISO

Certficare ISO 9001 este aprecierea adusa de catre un evaluator extern asupra practicilor existente intr-o organizatie. Semnifica respectarea anumitor legi si conditii in cadrul unei organizatii. Acestea se refera la calitatea serviciilor oferite de catre organizatie. Este apreciata calitatea produselor pe care compania le produce. Pe langa calitatea serviciilor si produselor, se ia in considerare si competenta cu care organizatia reuseste prin calitatea oferita sa aduca satisfactie clientilor.

Obtinerea certificarii ISO

certificare isoFiecare practica desfasurata pentru a genera un serviciu sau produs este planificata, controlata si evaluata ca in final sa obtina certificare ISO. Exista un grad de satisfactie pe care organizatia isi propune sa il atinga. In felul acesta se poate considera ca este orientata spre calitate.

Pentru fiecare beneficiar calitatea unei organizatii, poate sa fie perceputa diferit. Un client percepe calitatea la nivelul produselor sau serviciilor. Daca acestea ii ofera ceea ce el are nevoie intr-un timp optim, atunci este multumit. Un furnizor vede calitatea in modul in care sunt respectati termenii contractului. Autoritatile statului vor considera o organizatie ca fiind de calitate cata vreme aceasta respecta legile pe care statul le impune. Angajatii vor aprecia locul in care isi desfasoara activitatea daca conditiile oferite sunt optime pentru a genera productivitate si daca beneficiile materiale stabilite sunt respectate.

Influenta unei certificari ISO asupra imaginii organizatiei

Felul in care organizatia se raporteaza la fiecare institutie sau individ in parte cu care detine o colaborare are un efect major in obtinerea unei certificari ISO. O astfel de certificare ISO este necesara si benefica cata vreme organizatia vrea sa se mentina si sa se afirme pe o piata concurentiala. Aceasta atesta ca organziatia este capabila sa isi atinga obiectivele si sa respecte termenii si conditiile stabilite cu colaboratorii. Organziatia va beneficia de o imagine favorabila, putand sa se dezvolte pe piata.

Exista companii care se ocupa de astfel de certificari si care pot ajuta diverse organizatii sa se dezvolte si sa isi asigure un loc favorabil pe piata in care activeaza.

Citeste si...

Transportul de animale vii

Transportul de animale vii

, Transportul de animale vii Transportul de animale vii este un sector de afaceri extrem …

Reparatii Telefoane Brasov

Reparatii Telefoane Brasov

Cand ajung Huawei P20 intr-un service de reparatii telefoane Brasov? Reparatii Telefoane Brasov – Telefoanele …

Formatie Cover Pentru Nunta

Formatie Cover Pentru Nunta

Alegerea corecta pentru o Formatie Cover Pentru Nunta: Ce trebuie sa stiti Formatie Cover Pentru …

Leave a Reply