Sunday , May 19 2024

De ce sa optezi pentru case din lemn?

De ce sa optezi pentru case din lemn?

Casele din lemn au inceput sa fie din ce in ce mai apreciate in tara noastra. Aceste case aduc o multime de beneficii si cu siguranta veti putea fi extrem de incantati de acestea. Ar trebui sa stiti care sunt principalele beneficii aduse de o astfel de casa, iar in cele ce urmeaza le veti afla. Lemnul este considerat de multi un material deosebit, acesta fiind si motivul pentru care un numar mare de persoane opteaza pentru constructia unei case din lemn.

Avatajele unei case din lemn

In primul rand, rapiditatea construirii unei astfel de case ofera un avantaj major. Veti vedea ca o casa de acest fel va putea fi ridicata in doar cateva zile fara probleme. Atata timp cat s-a uscat fundatia, o casa de 55-60 de mp va putea fi ridicata in cinci zile, de un numar de 20-25 de persoane.

Casa din lemn este si destul de calduroasa. Lemnul este un material recunoscut pentru faptul ca izoleaza excelent. Veti vedea ca acest material permite obtinerea unor performante energetice si termice foarte bune.

Rezistenta sporita si economie

case din lemnVeti mai consata ca acest material este ideal pentru salvarea spatiului. Peretii unei case din lemn sunt de doua ori mai subtiri decat cei realizati din BCA sau din caramida. Casele din lemn mai au si avantajul ca vor rezista foarte bine la cutremur. Datorita elasticitatii sale, lemnul va prelua foarte bine oscilatiile. O casa din lemn va rezista chiar si la un cutremur de 8 pe scara Richter.

Lemnul este si mai ieftin decat alte structuri. Costul pentru o constructie din lemn este de 20.000 de euro, spre deosebire de constructiile realizate din alte materiale. De asemenea, lemnul mai are si avantajul protectiei impotriva incendiilor. Fiind tratat ignifug in mod corect, casele din lemn vor avea o viata destul de lunga.

Citeste si...

Producator Containere De Locuit

Producator Containere De Locuit

Cum pot gasi un producator containere de locuit? In clipa de fata exista o multime …

Blocuri Din Beton Tip Lego

Blocuri Din Beton Tip Lego

Blocuri din beton tip lego Este o idee foarte buna sa va orientati catre blocuri …

Constructii Case Brasov

Constructii Case Brasov

Constructii Case Brasov Sunteti in cautarea unor oferte avantajoase de Constructii Case Brasov? Atunci veti …

Leave a Reply