Friday , June 21 2024

Pret Apartamente Brasov

Factori determinanti pentru pret apartamente Brasov

Principalul factor pe care il au in vedere potentialii cumparatori ai apartamentelor, il reprezinta cel mai atractiv pret apartamente Brasov. Mai exact, oamenii cauta apartamente in functie de pret, iar abia apoi tin cont si de alti factori importanti.

Ceea ce probabil multe persoane nu stiu insa, este faptul ca exista cativa factori foarte importanti care influenteaza pretul unui apartament. Vom enumera unii dintre factorii cei mai determinanti ai pretului unui apartament.

Pret apartamente Brasov: Influentarea pretului

Exista unii factori foarte importanti care pot duce la cresterea sau la micsorarea unui Pret Apartamente Brasov. Aveti posibilitatea de a afla care sunt acestia citind articolul pana la final.

1. Locatia in care se afla apartamentul

In primul rand, atunci cand vine vorba despre locatia in care se afla apartamentul ne gandim la cartier. Ei bine, in cazul in care apartamentul se afla intr-un ansamblu rezidential nou, in mod evident pretul este unul pe masura asteptarilor.

Pret Apartamente BrasovDe asemenea, in cazul in care va indreptati atentia spre un apartament in zona centrala a orasului, pretul este de asemenea pe masura asteptarilor.

Daca insa aveti bugetul mult mai mic decat costa apartamentele din aceste zone, va puteti orienta spre apartamentele din zonele de la periferia orasului.

Acestea sunt cele mai ieftine zone ale fiecarui oras, deci aveti toate sansele sa gasiti un apartament cu 30 – 40 % mai ieftin decat intr-una din zonele bune.

Tot referitor la locatie, mentionam faptul ca zonele rezidentiale noi pot oferi toate facilitatile de care aveti nevoie pentru o viata comoda. Si aceste facilitati (transport in comun, farmacii, scoli, banci, etc.) pot creste pretul apartamentului.

2. Anul construirii imobilului

Anul in care a fost construit imobilul joaca de asemenea un rol foarte important in stabilirea pretului unui apartament. Daca discutam despre apartamentele situate in blocurile recent construite, acestea au preturile mai mari decat pretul pietei.

Este un lucru cat se poate de firesc ca aceste apartamente sa aiba preturile mai mari. Tineti cont de faptul ca toate instalatiile sunt noi in apartamentele respective (sanitare, electrice, termice).

Pardoseala este noua, centrala termica este noua, tamplaria usilor si a ferestrelor este noua, usile metalice de la intrarea in apartamente sunt noi.

Practic, in momentul in care achizitionati un asemenea apartament nu va ramane altceva de facut decat sa il utilati complet si sa va mutati. Sau, exista posibilitatea de a alege apartamentul la cheie, astfel ca va puteti mota imediat ce ati finalizat documentele.

In schimb, daca discutam despre un apartament care se afla intr-un imobil vechi, acesta are pretul mai mic.

Luati in considerare faptul ca este posibil sa fie nevoie sa schimbati pardoseala, usile si ferestrele, obiectele sanitare. Este posibil sa fie nevoie sa schimbati si instalatia electrica.

Practic, un astfel de apartament necesita renovare totala. In acest caz, puteti cumpara apartamentul mai ieftin dar tineti cont de faptul ca toate costurile renovarii este posibil sa depaseasca alaturi de costul de achizitie, pretul unui apartament nou.

3. Apartamentul in sine

Si nu in ultimul rand, conteaza apartamentul in sine. Daca doriti sa cautati un pret apartamente Brasov accesibil, merita sa va orientati spre apartamentele de la parter sau de la ultimul etaj. In majoritatea cazurilor, pretul este cu pana la 25% mai mic in comparatie cu pretul unui apartament cu compartimentare similara, in aceiasi scara de bloc.

Si suprafata apartamentului si compartimentarea acestuia conteaza foarte mult. Reprezinta un alt factor care poate sa creasca pretul.

Citeste si...

Epilare Definitiva Brasov

Epilare Definitiva Brasov

Este recomandat sa aleg procedura de epilare definitiva Brasov? Majoritatea persoanelor care doresc sa scape …

Studio De Videochat Brasov

Studio De Videochat Brasov

Ce avantaje au fetele care lucreaza intr-un studio de videochat Brasov? Un studio de videochat …

Duba Pentru Transport Bacau

Duba Pentru Transport Bacau

Ce trebuie sa stiu despre o duba pentru transport Bacau frigorifica? Dupa cum probabil bine …