Sunday , May 19 2024

Epilare Definitiva Brasov

Este recomandat sa aleg procedura de epilare definitiva Brasov?

Majoritatea persoanelor care doresc sa scape de firele nedorite de par de pe corp, se gandesc sa aleaga procedura de epilare definitiva Brasov.

Epilarea definitiva reprezinta lam omentul actual, cea mai eficienta si cea mai moderna solutie entru eliminarea parului nedorit de pe corp. Este o procedura care se bucura de o popularitate din ce in ce mai mare.

Datorita evolutiei tehnologiei, au aparut diverse metode prin care se poate efectua acest tip de epilare, iar una dintre acestea este epilarea cu laser. Daca va surade ideea de a scapa de firele nedorite de par de pe corp, cu siguranta trebuie sa alegeti aceasta procedura.

Mai multe detalii despre acest tratament cosmetic impotriva firelor de par nedorite de pe suprafata corpului, aflati in randurile de mai jos.

Epilare definitiva Brasov cu laser

In procesul de indepartare a parului cu laser, radiatia laser cu caldura mare este utilizata pentru a incalzi foliculii de par. In acest fel, caldura le este daunatoare foliculilor de par si nu mai permite cresterea nedorita a parului in zonele.

Foliculii de par din corpul dvs. sunt localizati chiar sub piele. Ei ajuta la cresterea noilor fire de par pe piele. Cand foliculii sunt distrusi, cresterea parului nou in zonele vizate poate fi restrictionata.

Tratamentul cu laser poate fi utilizat eficient in urmatoarele zone ale corpului: farta, umeri, gat, linia bikinilor, axile (sub brat), picioare, maini, etc.

Tratamentele cu laser sunt deosebit de eficiente acolo unde firele de par intunecate sunt prezente pe un ton deschis al pielii.

Epilare Definitiva BrasovRaza laser de mare intensitate vizeaza pigmentul de melanina prezent in firele de par intunecate. Chiar si atunci cand dupa tratament ramane ceva par, deschiderea culorii parului poate reduce vizibilitatea firelor de par din corpul dvs.

Tratamentul cu laser este un proces rapid, deoarece fiecare puls al laserului dureaza o fractiune de secunda pentru a indeparta mai multe fire de par simultan.

Dirijarea unor zone mici precum barbia sau buzele superioare poate elimina firele de par in cateva minute.

Indepartarea firelor de par din zone precum picioarele si pieptul depinde de zona acoperita si poate dura o ora sau mai mult.

Ce avantaje poate avea aceasta procedura?

In mod evident, majoritatea persoanelor care doresc sa beneficieze de epilare definitiva Brasov cu laser au si alte curiozitati. Isi doresc mai mult sa cunoasca avantajele procedurii, decat cum actioneaza laserul.

Ei bine, unele dintre aceste avantaje sunt enumerate in randurile de mai jos. Sunt enumerate cele mai importante, astfel incat sa intelegeti de ce este recomandata o astfel de procedura corporala.

1. Rezultate de lunga durata

Cel mai important avantaj al unui astfel de tratament corporal il reprezinta durabilitatea rezultatelor. Chiar daca procedura este cunoscuta sub denumirea de epilare definitiva, parul nu este permanent indepartat.

Cu toate acestea, un tratament efectuat corect, si cu sedintele de intretinere anuale respectate (1 – 2 sedinte pe an), are rezultate vizibile si dupa 10 -15 ani. Apoi se poate efectua din nou tratamentul.

2. Lasa pielea neteda

Epilarea definitiva nu doar indeparteaza firele de par nedorite de pe suprafata corpului. Aceasta procedura imbunatateste textura pielii.

Dupa efectuarea tratamentului complet de epilare definitiva Brasov, veti avea pielea mai neteda si mai moale in zona vizata. Nu veti mai experimenta piele aspra, si nici iritatii ale pielii in zona.

3. Costuri avantajoase

Intr-adevar, va ganditi ca un astfel de tratament corporal poate fi destul de scump. Luati insa in considerare ca timp de 10 – 15 ani nu veti mai folosi aparatul de ras pentru taierea parului de pe zonele vizate.

Nu veti mai cumpara un epilator si nici baterii pentru acesta (care nu sunt ieftine, iar costurile pe termen lung sunt mari). Nu veti mai cumpara ceara pentru epilare.

Economiile pe care le veti face dupa un tratament de epilare definitiva Brasov sunt mult mai mari decat costul tratamentului. Deci, si din punct de vedere financiar este rentabila aceasta procedura.

Datorita celor trei avantaje mentionate anterior (si nu numai), lucrurile sunt clare. Cu siguranta, aceasta procedura este recomandata pentru eliminarea parului nedorit de pe corp.

Citeste si...

Pret Apartamente Brasov

Pret Apartamente Brasov

Factori determinanti pentru pret apartamente Brasov Principalul factor pe care il au in vedere potentialii …

Transportul de animale vii

Transportul de animale vii

Transportul de animale vii Transportul de animale vii este un sector de afaceri extrem de …

Reparatii Telefoane Brasov

Reparatii Telefoane Brasov

Cand ajung Huawei P20 intr-un service de reparatii telefoane Brasov? Reparatii Telefoane Brasov – Telefoanele …