Friday , June 21 2024

Case Modulare

De ce tinerii se orienteaza spre case modulare?

Pentru persoanele care se afla in cautarea unei locuinte, ideea de a opta pentru case modulare este una foarte buna. In comparatie cu casele traditionale construite din caramida sau BCA, casele modulare au multe avantaje.

De fapt, se poate spune fara a gresi ca aceste case modulare sunt mai avantajoase si mai rentabile decat cele din lemn. Care sunt motivele pentru care merita aleasa o asemenea locuinta, dar si alte informatii aflati in continuare.

Ce sunt aceste case modulare?

Casele modulare sunt pre-construite intr-o fabrica si apoi plasate pe o fundatie. Ca urmare, sunt mai putine intarzieri din cauza vremii nefavorabile si a altor evenimente neprevazute. Materialele folosite pentru constructie sunt durabile si pot dura toata viata.

Case ModulareIn functie de design si producator, noua ta casa ar putea fi gata in doar doua saptamani. Cu cat proiectul dvs. este mai complex, cu atat este nevoie de mai mult pentru a-l finaliza. Cu toate acestea insa, este nevoie de mult mai putin timp pentru a fi finalizata casa comparativ cu una traditionala.

Aceste structuri sunt de calitate egala caselor traditionale si indeplinesc standardele stabilite de IRC (International Residential Code). Odata asamblate, acestea pot fi conectate la utilitati si dotate cu podea, aer conditionat, sisteme de iluminat si asa alte facilitati.

Un amanunt deosebit de important este ca aceste case nu sunt aceleasi cu Tiny House. Aceste case nu sunt mobile si nu pot fi mutate dintr-un loc in altul, dar au multe avantaje.

Avantajele caselor modulare

Cu acest tip de locuinte sunt asociate multe avantaje in clipa de fata. Cateva dintre acestea am decis sa va prezentam in randurile urmatoare.

1. Mutare rapida in noua locuinta

Unul dintre avantajele majore este ca va puteti muta mult mai repede in propria casa. Dat fiind faptul ca este vorba despre case prefabricate in fabrica, acestea sunt mult mai rapid finalizate. Nu exista intarzieri in procesul de asamblare a locuintei datorate de conditiile meteo sau alti factori.

Va puteti muta foarte repede in noua locuinta. Din momentul in care incepe asamblarea locuintei mai dureaza foarte putin pana va mutati. Depinde foarte mult aici si de mobilierul si finisajele interioare preferate.

2. Pret accesibil

De asemenea, unul dintre avantajele majore ale unei asemenea locuinte consta in pretul de accesibil. Pentru cei care nu au un buget mare la dispozitie pentru construirea locuintei, ideea alegerii unei case modulare este cea mai buna.

Exista firme care proiecteaza si construiesc case modulare la preturi foarte mici. Cu cat proiectul este mai complex insa, cu atat mai mult costa locuinta.

3. Mai putine deseuri

Materialele de constructie si demolare au generat aproximativ 600 de milioane de tone de resturi in 2018, la nivel mondial. Constructia modulara produce mult mai putine deseuri decat metodele traditionale de constructie.

Materialele folosite pentru casele modulare sunt depozitate in fabrici. Ca urmare, este putin probabil ca acestea sa fie furate sau deteriorate. In plus, producatorii recicleaza sau refolosesc adesea resturile de materiale.

De asemenea, retineti ca multe case modulare construite in zilele noastre sunt eficiente din punct de vedere energetic. Acest lucru poate contribui si mai mult la eforturile dumneavoastra de a proteja mediul. Facturile dvs. de utilitati vor fi si ele mai mici.

Acestea sunt asadar unele dintre cele mai importante avantaje ale unei case modulare. Cu siguranta datorita acestor avantaje si nu numai, casele modulare isi merita banii.

Citeste si...

Mobila Bucatarie la Comanda Brasov

Mobila Bucatarie la Comanda Brasov

De unde ar trebui sa cumpar mobila bucatarie la comanda Brasov? Cand vine vorba despre …

Bitum Asfalt

Bitum Asfalt

Informatii generale despre bitum asfalt Despre bitum asfalt nu se discuta foarte des, desi acest …

DDD Deratizare

DDD Deratizare

De ce trebuie sa optam pentru ddd deratizare? Serviciile ddd deratizare isi pot dovedi eficienta …